ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

AVEDA Be Curly Advanced™

Fedezze fel a göndör haj legújabb ápolását az AVEDA Be Curly Advanced™ segítségével. Ezt a fejlett termékcsaládot kifejezetten a göndör haj egyedi igényeihez tervezték. Ez a termékcsalád erőteljes, természetes összetevőket tartalmaz, hogy a legjobbat hozza ki göndör hajából. A göndör haj megfelelő ápolása elengedhetetlen ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki fürtjeiből. Az AVEDA be curly advanced™ termékek segítenek ebben! A tisztítástól kezdve, az extra tápláláson át, és természetesen mindent, ami a göndör, göndör és hullámos haj formázásához szükséges.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Kategória
Ár

A Be Curly Advanced™ ápolása

A AVEDA Be Curly Advanced™ Shampoo 250ml egy gyengéd tisztító formula, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a termékmaradványokat a fejbőrről és a hajról. Azonnal csökkenti a göndörödést és 48 órán át kordában tartja, miközben nedvességet és kontrollt biztosít a gyönyörű fürtöknek. Adja meg fürtjeinek a megérdemelt ápolást a AVEDA Be Curly Advanced™ Conditioner 250ml. Ez a tápláló kondicionáló azonnal csökkenti a göndörödést és 48 órán át kordában tartja. Azonnal hidratálja a hajat és megtartja a következő tisztításig, miközben segít kibontani a fürtöket és a tekercseket a könnyed formázás érdekében. Kényeztesse fürtjeit a AVEDA Be Curly Advanced™ Intensive Curl Perfecting Masque 200ml, egy mélyen tápláló maszkkal, amely akár 48 órán át kontrollálja a göndörséget. Meghatározza a fürtöket és a tekercseket, miközben kisimítja és ápolja a hullámokat, fürtöket és tekercseket. Az eredmény? Kétszer olyan fényes haj.

Be Curly Advanced™ társmosó

A AVEDA Be Curly Advanced™ Co-wash 350ml egy tápláló, tisztító kondicionáló, amely növeli a fürtök és tekercsek hidratáltságát. Azonnal csökkenti a göndörödést és egészségesebbnek tűnő, jobban meghatározott göndörödési mintázatot eredményez a hajmosás napjain.

Formázás a Be Curly Advanced™ terméktől

Tegye teljessé fürtjeit a Be Curly Advanced™ styling termékekkel. Kezdje a AVEDA Be Curly Advanced™ Curl Perfecting Primer 200ml, amely csökkenti a göndörödést és kisimítja a fürtöket a gyönyörű frizurák alapjául. A AVEDA Be Curly Advanced™ Curl Enhancer Cream 200ml csökkenti a göndörödést és 72 órás védelmet nyújt, miközben hidratálja és meghatározza a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. A fürtök és tekercsek hosszantartó meghatározásához és tartásához ott van a AVEDA Be Curly Advanced™ Coil Definer Gel 250ml, amely azonnali és hosszantartó fényt is biztosít.

Rendelje meg az AVEDA Be Curly Advanced™-t a Salontopper áruházban.

Szeretné megtapasztalni az AVEDA be curly advanced™ fejlett ápoló hatását? Akkor rendelje meg még ma a Salontopperről, és élvezze a gyönyörű, ápolt fürtöket. A vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt leadott rendeléseket másnap kiszállítjuk. Ingyenes szállítás 35 € feletti rendelések esetén. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9 és 21 óra között áll az Ön rendelkezésére.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.