ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

AVEDA Botanical Repair

Szenvedsz sérült hajjal? Akkor az AVEDA Botanical Repair termékcsalád az Ön életmentője. Belülről kifelé javítja a hajat, így erősebbé teszi a hajadat. Ez erős és egészséges hajat eredményez. A finom illatnak és a termékeket alkotó természetes összetevőknek köszönhetően tiszta wellness élményt nyújt saját fürdőszobájában. Az AVEDA Botanical Repair új hajkötéseket épít és a hajban lévő sérüléseket is kijavítja. Innovatív botanikai technológiájának köszönhetően azonnal megerősíti és helyrehozza a hajat. Több mint hat évnyi kutatás állt a hozzáadott növényi összetevők mögött. Így tudhatod, hogy az AVEDA Botanical Repair használatával kiváló minőségű termékeket hozol az otthonodba!

Válogató

Oldalanként
Featured
Hajproblémák
Ajándék típusa
Kategória
Ár

Így működik az AVEDA Botanical Repair javítás

Az AVEDA Botanical Repair termékek a növények erejével javítják a haj három fő rétegét. Három különböző technológiát használnak:

Belső réteg

Az AVEDA Botanical Repair növényi molekulái hajkötéseket építenek (kukoricából) a haj legbelső, kéregnek is nevezett rétegében. A molekulák felépítik a hajkötéseket, így azok könnyen összecsúsznak, kicsit olyanok, mint az összecsukott kezek.

Külső réteg

A tápláló és zöld makro minősített bioolajok (avokádó, sacha inchi és zöld tea) keveréke ápolja a haj külső rétegét, más néven a kutikulát. Ez az AVEDA Botanical Repair keverék gondoskodik arról, hogy a hajad ismét sima és fényes legyen. Így a kutikula táplált, rugalmas és kibontható marad. Emellett segít megelőzni a jövőbeli károsodásokat.

Külső hajréteg

A bio hámosító komplex (kukorica- és kókuszolajból) gondoskodik a külső hajrétegről, más néven pajzsrétegről. Utánozza a külső hajréteg előnyeit azáltal, hogy pajzzsal látja el azt. Megvédi a hajat a nedvességtől és a víztől, így megakadályozza a pórusos hajat.

Az AVEDA Damage Treatment előnyei

Az AVEDA Damage Treatment termékek legnagyobb előnye, hogy így három szinten javítja a hajat. Ráadásul szintetikus összetevők helyett növényi alapú molekulákkal építi a hajadat. Emellett a termékek szilikon- és szulfátmentesek, vegán és cruelty-free. Az AVEDA Botanical Repair termékek mindenki számára alkalmasak, mivel minden hajtípuson és textúrán megfogalmazva és tesztelve vannak.

Termék a reflektorfényben

Bizonyára az AVEDA termékcsalád zászlóshajója a AVEDA Botanical Repair Strengthening Overnight Serum. Alvás közben átalakítja a hajat és új hajkötéseket épít. Ébredjen erősebb és láthatóan helyreállított hajra! A könnyű, párnaálló szérum láthatatlan fátylat képez a haj felett, megakadályozva a sérüléseket és a súrlódást. Emellett 8 órán keresztül helyreállítja a hajadat. Egyetlen éjszaka alatt 84%-kal csökkenti a töredezett hajvégeket. Ráadásul 99%-ban természetes eredetű, 100%-ban vegán és kegyetlenségmentes.

Károsodott hajat okoz

Semmi sem bosszantóbb, mint a sérült haj; a hajad homályosan száraznak érzed és egészségtelennek tűnik. Négy oka van annak, hogy sérült hajad lehet:

  • Fizikai károsodás (pl. fésüléstől, hajhosszabbítástól vagy hajformázástól).
  • Hőkárosodás (pl. hajegyenesítőtől vagy hajsütővasaktól).
  • Kémiai károsodás (pl. színezés, színtelenítés vagy dauerolás).
  • Környezeti károsodás (pl. UV-károsodás, páratartalom, sok mész).

A finom Botanical Repair AVEDA hajápoló termékekkel mindez a múlté, és használatuk után pillanatok alatt gyönyörűen egészséges és erős hajjal fog ragyogni!

A te hajadnak is szüksége van javításra? Végezd el a tesztet!

Kíváncsi vagy, hogy az AVEDA Botanical Repair neked való-e? Akkor válaszolj a következő kérdésekre magadnak igennel vagy nemmel:

  • Fested a hajad, vagy vegyileg kezelt a hajad?
  • Könnyen töredezik vagy töredezik a hajad?
  • A hajvégek érdesek, vékonyabbak vagy világosabbak?

Ha ezekre a kérdésekre többnyire igennel válaszol, akkor a hajának javításra van szüksége. A további megerősítés érdekében elvégezhet egy rugalmassági tesztet:

  • Fogjon meg egy hajszálat a fejbőréről.
  • Vegye a hajat mindkét keze közé, majd óvatosan húzza meg a végét.
  • Ha a haj könnyen törik, akkor a hajnak javításra van szüksége, és az AVEDA Damage Remedy Treatment termékcsalád biztosan Önnek való.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.