ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

AVEDA Botanical Repair

Szenvedsz sérült hajjal? Akkor az AVEDA Botanical Repair termékcsalád az Ön életmentője. Belülről kifelé javítja a hajat, így erősebbé teszi a hajadat. Ez erős és egészséges hajat eredményez. A finom illatnak és a termékeket alkotó természetes összetevőknek köszönhetően tiszta wellness élményt nyújt saját fürdőszobájában. Az AVEDA Botanical Repair új hajkötéseket épít és a hajban lévő sérüléseket is kijavítja. Innovatív botanikai technológiájának köszönhetően azonnal megerősíti és helyrehozza a hajat. Több mint hat évnyi kutatás állt a hozzáadott növényi összetevők mögött. Így tudhatod, hogy az AVEDA Botanical Repair használatával kiváló minőségű termékeket hozol az otthonodba!


Így működik az AVEDA Botanical Repair javítás

Az AVEDA Botanical Repair termékek a növények erejével javítják a haj három fő rétegét. Három különböző technológiát használnak:

Belső réteg

Az AVEDA Botanical Repair növényi molekulái hajkötéseket építenek (kukoricából) a haj legbelső, kéregnek is nevezett rétegében. A molekulák felépítik a hajkötéseket, így azok könnyen összecsúsznak, kicsit olyanok, mint az összecsukott kezek.

Külső réteg

A tápláló és zöld makro minősített bioolajok (avokádó, sacha inchi és zöld tea) keveréke ápolja a haj külső rétegét, más néven a kutikulát. Ez az AVEDA Botanical Repair keverék gondoskodik arról, hogy a hajad ismét sima és fényes legyen. Így a kutikula táplált, rugalmas és kibontható marad. Emellett segít megelőzni a jövőbeli károsodásokat.

Külső hajréteg

A bio hámosító komplex (kukorica- és kókuszolajból) gondoskodik a külső hajrétegről, más néven pajzsrétegről. Utánozza a külső hajréteg előnyeit azáltal, hogy pajzzsal látja el azt. Megvédi a hajat a nedvességtől és a víztől, így megakadályozza a pórusos hajat.

Az AVEDA Damage Treatment előnyei

Az AVEDA Damage Treatment termékek legnagyobb előnye, hogy így három szinten javítja a hajat. Ráadásul szintetikus összetevők helyett növényi alapú molekulákkal építi a hajadat. Emellett a termékek szilikon- és szulfátmentesek, vegán és cruelty-free. Az AVEDA Botanical Repair termékek mindenki számára alkalmasak, mivel minden hajtípuson és textúrán megfogalmazva és tesztelve vannak.

Termék a reflektorfényben

Bizonyára az AVEDA termékcsalád zászlóshajója a AVEDA Botanical Repair Strengthening Overnight Serum. Alvás közben átalakítja a hajat és új hajkötéseket épít. Ébredjen erősebb és láthatóan helyreállított hajra! A könnyű, párnaálló szérum láthatatlan fátylat képez a haj felett, megakadályozva a sérüléseket és a súrlódást. Emellett 8 órán keresztül helyreállítja a hajadat. Egyetlen éjszaka alatt 84%-kal csökkenti a töredezett hajvégeket. Ráadásul 99%-ban természetes eredetű, 100%-ban vegán és kegyetlenségmentes.

Károsodott hajat okoz

Semmi sem bosszantóbb, mint a sérült haj; a hajad homályosan száraznak érzed és egészségtelennek tűnik. Négy oka van annak, hogy sérült hajad lehet:

  • Fizikai károsodás (pl. fésüléstől, hajhosszabbítástól vagy hajformázástól).
  • Hőkárosodás (pl. hajegyenesítőtől vagy hajsütővasaktól).
  • Kémiai károsodás (pl. színezés, színtelenítés vagy dauerolás).
  • Környezeti károsodás (pl. UV-károsodás, páratartalom, sok mész).

A finom Botanical Repair AVEDA hajápoló termékekkel mindez a múlté, és használatuk után pillanatok alatt gyönyörűen egészséges és erős hajjal fog ragyogni!

A te hajadnak is szüksége van javításra? Végezd el a tesztet!

Kíváncsi vagy, hogy az AVEDA Botanical Repair neked való-e? Akkor válaszolj a következő kérdésekre magadnak igennel vagy nemmel:

  • Fested a hajad, vagy vegyileg kezelt a hajad?
  • Könnyen töredezik vagy töredezik a hajad?
  • A hajvégek érdesek, vékonyabbak vagy világosabbak?

Ha ezekre a kérdésekre többnyire igennel válaszol, akkor a hajának javításra van szüksége. A további megerősítés érdekében elvégezhet egy rugalmassági tesztet:

  • Fogjon meg egy hajszálat a fejbőréről.
  • Vegye a hajat mindkét keze közé, majd óvatosan húzza meg a végét.
  • Ha a haj könnyen törik, akkor a hajnak javításra van szüksége, és az AVEDA Damage Remedy Treatment termékcsalád biztosan Önnek való.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.