ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

AVEDA száraz sampon

AzAVEDA Dry Shampoo egy népszerű hajápoló termék, amelyet egyre gyakrabban használnak azok a nők, akik hajmosások között szeretnék felfrissíteni a hajukat. Az AVEDA Dry Shampoo kiváló választás azoknak a nőknek, akik természetes és hatékony módot keresnek arra, hogy hajukat víz használata nélkül tisztán és frissen tartsák. Tekintse meg gyorsan a különböző termékeket a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Ár

AVEDA száraz sampon típusok

Az AVEDA szárazsampon számos különböző termékből áll, amelyek mindegyike víz nélkül tisztítja és frissíti a hajat. Ezek közé tartozik az öblítés nélküli Refresh Micellar Hair & Scalp, a Shampowder Dry Shampoo és a Foam Reset No-Rinse Hydrating Hair Cleanser Refresher. Ezek a termékek különböző változatokban kaphatók, és különböző hajtípusokhoz és hajszínekhez alkalmasak. Van például egy kifejezetten szőke hajra kifejlesztett AVEDA száraz sampon, és egy másik a sötét hajra.

Az AVEDA száraz sampon előnyei

Az AVEDA Dry Shampoo több különböző termékből áll, amelyek mindegyike víz nélkül tisztítja és frissíti a hajat. Ezek a termékek különböző fajtákban kaphatók, és különböző hajtípusokhoz és hajszínekhez alkalmasak. Van például egy kifejezetten szőke hajra kifejlesztett AVEDA Dry Shampoo és egy másik a sötét hajra.

Az AVEDA Dry Shampoo több különböző termékből áll, amelyeket mind arra terveztek, hogy víz nélkül tisztítsák és frissítsék a hajat. Ezek a termékek különböző fajtákban kaphatók, és különböző hajtípusokhoz és hajszínekhez alkalmasak. Van például egy kifejezetten szőke hajra kifejlesztett AVEDA Dry Shampoo és egy másik sötét hajra.

A száraz sampon használata

Az AVEDA száraz sampon használata egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy a sampont a hajtövekre fújja, majd jól kifésüli a hajat. A sampon felszívja a felesleges faggyút és szennyeződéseket, így a haj tiszta lesz. A sampont naponta lehet használni, de fontos, hogy ne használjunk túl sokat, mert ez a hajon és a fejbőrön termékmaradványok felhalmozódásához vezethet.

Tartósság AVEDA

A hajra gyakorolt előnyei mellett az AVEDA szárazsampon egy fenntartható termék is. Ennek oka, hogy az AVEDA márka nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és a társadalmi felelősségvállalásra. Az AVEDA például kizárólag fenntartható és természetes összetevőket használ termékeihez. Ráadásul az AVEDA Dry Shampoo csomagolása újrahasznosított anyagokból készül.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.