ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Babyliss Waver

Keresed a módját, hogy gyorsan és egyszerűen gyönyörű hullámokat varázsolj a hajadba? Akkor a Babyliss Waver pontosan erre van szüksége. Ez a praktikus eszköz pillanatok alatt volumenes, hullámos frizurává varázsolja haját. Tökéletes egy buliba, fesztiválra vagy csak egy napra a tengerparton.

Válogató

Oldalanként
Ár

Különböző típusú Babyliss Wavers

A Babyliss kínálatában különböző típusú hullámosítók találhatók. Az alábbiakban felsoroljuk őket az Ön számára:

  1. Babyliss Deep Waver: Ez a hullámosító mély, határozott hullámokat hoz létre. Ideális, ha drámai hatást szeretne elérni.
  2. Babyliss Triple Barrel Waver: Ez a hullámosító három hordóval rendelkezik, így gyorsabban tudsz több hullámot létrehozni. Tökéletes, ha sietsz, de mégis hullámos frizurát szeretnél.
  3. Babyliss BabyCrimp: Ez a hullámosító kis, finom hullámokat készít. Ideális a természetes megjelenéshez.
  4. Babyliss Waffle Wand: Ez a hullámosító egyedi, gofri-szerű textúrát ad a hajának. Tökéletes a játékos megjelenéshez.

Babyliss Pro Waver: A professzionális eredményekért.

A Babyliss Pro Deep Waver, egy kifejezetten professzionális eredmények elérésére tervezett hullámszál. Ez a waver extra nagy átmérővel rendelkezik, így nagy mennyiségű hajat alakíthat át gyönyörű, mély hullámokká egyetlen mozdulattal. Igazi időmegtakarítás!

Miért válassza a Babyliss Pro hajhullámosító készüléket?

A Babyliss Pro Hair Waver nem csak egy újabb hajformázó eszköz. Ez egy befektetés önmagadba. Ezzel a hullámosítóval megadja a szabadságot, hogy bármikor gyönyörű hullámos frizurává varázsolja a haját. És mindezt fodrászlátogatás nélkül. Szóval mire vársz még? Kényeztesse magát, és fedezze fel a különböző Babyliss Pro hullámosítókban rejlő számos lehetőséget! Ne feledje, megérdemli, hogy minden nap a legjobb formáját hozza. És a Babyliss hullámosítóval ez még soha nem volt ilyen egyszerű. Szóval vágj bele, és tegyél minden napot egy jó hajnappá!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.