ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Babyliss göndörítő fogó

Szeretné a legszebb fürtöket varázsolni, de nem tudja, melyik Babyliss hajsütővas illik Önhöz és hajához a legjobban? Szívesen segítünk Önnek! A hajsütővasak többféle típusban kaphatók, így mindenki számára megtalálható a tökéletes göndörítővas. Vásárolj Babyliss hajsütővasat a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Ár

Miért Babyliss hajsütővas?

A Babyliss a magas minőséget jelenti. Különböző professzionális hajformázó eszközök széles választékát kínálják, mint például hajszárítók, hajegyenesítők, hajvágók, hajvágók, forrólevegős kefék és még sok más. Ezért a Babyliss hajsütővas nem hiányozhat erről a listáról. A tincseket sok különböző átmérőben fejlesztették ki. Például 10 mm-től 38 mm-ig választhat. Rövid a hajad? Akkor egy kisebb átmérőjű tincs megfelelő, de ha középhosszú vagy hosszú hajad van, akkor jobb, ha nagyobb átmérőjű tincset választasz. Válassza ki előre, hogy milyen típusú göndörséget szeretne létrehozni, mivel ez is függ az átmérőtől. Miért Babyliss hajsütővas? Mert professzionális eszközöket használ, amelyek megkönnyítik a hajformázást. Élvezze a gyönyörű fürtöket!

A Babyliss Pro göndörítővas jellemzői

  • Professzionális göndörítővasak
  • Hosszú zsinórok
  • Forgatható zsinórok
  • Állítható hőmérséklet
  • Különböző átmérőkben kapható: 10 mm-től 38 mm-ig
  • A legtöbb hajsütővas 60 perc után magától kikapcsol.

MiraCurl

Nehezen göndöríti a haját a hagyományos Babyliss hajsütővasakkal? Akkor a MiraCurl lehet, hogy Önnek való! A haj göndörítése még soha nem volt ilyen egyszerű. A MiraCurl MKII automatikusan becsavarja a hajadat a készülékbe, és gyönyörű göndörségként jön ki belőle. Ennek a praktikus eszköznek a használatához a hajadnak száraznak és kis szálakra osztottnak kell lennie. A MiraCurl készüléket 3 különböző beállításra állíthatod, hogy a hajadnak megfelelő hőmérsékletet válaszd. Élvezze a pillanatok alatt elkészített gyönyörű fürtöket.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.