ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Babyliss Pro hajvágógépek

A professzionális hajvágó ollóval gondoskodik arról, hogy haját elegánsan formázza. Természetesen ugyanolyan precizitásra vágysz, mint a fodrászod vagy a fodrászod. Ezért válasszon egy Babyliss Pro hajvágógépet. Ezek a professzionális eszközök biztosítják, hogy szuper egyenes legyen a hajad!

Válogató

Oldalanként
Ár

Babyliss hajvágógépek

Bármilyen rövid frizurát is szeretne választani, egy hajvágógép gyakran nélkülözhetetlen. A teljes hajvágástól kezdve, a fade vagy az undercut hajvágáson át. Ezért professzionális megközelítést szeretne, amihez egy pár Babyliss hajvágógépet jól tud használni. A hajvágógép alkalmas durva vonalak beállítására és egyéb kevésbé precíz munkákra. Ha precíz és vonalas munkát szeretne, akkor használjon trimmert.

Egy másik választás az, hogy hol fogja használni a hajvágógépet? Mert a vezeték nélküli hajvágógépek könnyebben használhatók, de az akkumulátor lemerülhet. Tehát ha mindig van a közelben konnektor, és azt szeretné, hogy bármikor használhassa, amikor csak akarja, akkor a vezetékes nyírógépek megfelelnek. De ha mindenhová magaddal akarod vinni, akkor jobb, ha akkumulátoros nyírógépet vásárolsz.

4 Művészi nyírógépek

A Babylissnek van egy külön termékcsaládja az úgynevezett hajművészek és stylistok számára, a 4 Artists. Ebben a termékcsaládban is találsz 4 Artists hajvágógépet. Nagy teljesítményű motorral, erős lítium akkumulátorokkal és japán acél pengékkel rendelkezik. Nem kevesebb, mint 6000 mozdulattal percenként a szuper elegáns eredményekért.

Karbantartás

Ahhoz, hogy a hajvágógépet kiváló állapotban tartsa, számos karbantartó termék áll rendelkezésére. A legtöbb nyírógéphez egy kis kefe tartozik. Ezzel a kefével megőrizheti a pengéket a laza szőrszálaktól. Fontos továbbá, hogy rendszeresen tisztítsa és kenje a pengéket a onderhoudsspray.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.