ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Babyliss trimmer

Szeretné a hajkontúrokat feszesebbé tenni, vagy pajeszát, bajuszát és szakállát trimmelni? Akkor használjon Babyliss trimmert. Számos különböző típus létezik, amelyek megkönnyítik a hajvágást. Vásárolja meg kedvenc Babyliss trimmerét a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Ár

Trimmer Babyliss Pro

A Babyliss trimmelőkkel a legsimább eredményt érheted el. A trimmert a hajkontúrok feszesítésére szeretné használni, vagy inkább a bajusz vagy a szakáll nyírására használná? A trimmert sokféle célra használhatja, de elsősorban precíz munkára használja. Durvább munkára, például hosszú szakáll rövidítésére szeretne egy készüléket? Akkor a nyírógépet ajánljuk.

Legkelendőbb Babyliss Pro trimmerek

  • Orr- és fültrimmerek: A Neus en oor trimmer a bestsellerünk az orr- és fülszőrzet eltávolítására. Könnyedén és gyorsan eltávolítja a szőrszálakat a kényelmetlen helyeken.
  • Vezeték nélküli: Az egyik bestsellerünk ez a Babyliss trimmer. A trimmer stílusos megjelenésű és vezeték nélkül használható.
  • Vezetékes: Szeretne egy vezetékes trimmert? Akkor a ETCHFX Trimmer az, amit keres. A trimmer zsinórral rendelkezik, és számos tartozékot kap, hogy a legjobb eredményeket érje el.

Babyliss Pro termékek

Ez a márka a trimmerek széles választékán kívül hajszárítók, hajegyenesítők, hajsütővasak, hajvágók és különböző kefék széles választékával is rendelkezik. Ha minőségi eszközöket keres, a Babyliss Pro a megfelelő hely!

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell karbantartani egy Babyliss hajvágógépet?

  • 1. lépés: Távolítsa el a vágókések közé szorult összes hajat.
  • 2. lépés: Használja a olie voor trimmers, amelyet a pengékre ken.
  • 3. lépés: Hagyja rajta az olajat. Mivel vékony, de nem zsíros, a szőrszálak nem akadnak be a pengék közé. Így a pengék hosszabb ideig élesek maradnak, és hosszabb ideig élvezheti a legjobb eredményeket.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.