ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Bioderma

A Bioderma a legjobb bőrápolás márkája. A márka széles választékkal rendelkezik, beleértve a krémeket, géleket és micellás vizeket. A Biodermához a bőr tisztításához és ápolásához egyaránt fordulhatsz. Ráadásul a termékek különböző bőrtípusokra alkalmasak. Az érzékeny bőrtől kezdve az egyéb bőrbetegségekig: A Bioderma segít a legjobb módon ápolni bőrét. Fedezze fel a termékeket.


Mi az a Bioderma?

A Bioderma egy francia bőrgyógyászati bőrápoló márka. Már jó ideje van tapasztalatuk: a márkát 1977-ben alapították. A Bioderma a bőrbiológia mély megértésével kifejlesztett termékeiről ismert. A Bioderma különböző bőrtípusokra, például érzékeny bőrre vagy bőrbetegségekre kínál megoldásokat. A termékeket a bőrgát tiszteletben tartásával állítják össze, és gyakran hipoallergének. Ez azt jelenti, hogy alacsony az allergiás reakció kockázata. Jót tesz a bőrének! A Bioderma célja a bőr természetes egyensúlyának megőrzése és helyreállítása.

A márka termékei

A Bioderma kínálatában különböző termékeket talál. A termékek a különböző bőrtípusokra és igényekre tervezett és finomhangolt bőrápolási termékek. Ezek közé tartoznak a krémek, gélek, micellás víz és SPF spray-k. A márkához fordulhatsz "normál" bőrrel, de akkor is feltétlenül, ha érzékeny bőröd van, pattanásos bőröd vagy bőrbetegségben szenvedsz. A hipoallergén összetevők tiszteletben tartják és támogatják a bőrét, elősegítve a bőr egészségét.

Mit képvisel a márka?

A Bioderma olyan bőrgyógyászati termékeket képvisel, amelyek minden bőrt tiszteletben tartanak. A francia márka bőrápolási termékeket fejleszt, és ma már széles körben ismert név a bőrbiológia területén. A hipoallergén formulákkal és a bőr egyensúlyára összpontosítva a Bioderma hatékony megoldásokat kínál a különböző bőrtípusokra és igényekre, beleértve az érzékeny bőrt és a speciális bőrbetegségeket is.

Rendelje meg a Salontotal.hu

A Salontotal.hu weboldalon széles termékválasztékkal rendelkezünk. Többek között a Bioderma termékeket is megtalálja. Rendelje meg kedvenc termékeit a Salontotal.hu oldalon !

Kérdése van?

Ha kérdése van egy termékkel kapcsolatban, vagy ha valami nem világos, bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal. A telefonszámért és az e-mail címért menjen a kapcsolat menüpontba. Örömmel segítünk Önnek. Jó szórakozást a vásárláshoz a Salontotal.hu oldalon !

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.