ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Biosilk Volumizing Therapy

A Biosilk Volumizing Therapy egy hajápoló termékcsalád, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy a hajnak nagyobb volument és ruganyosságot adjon. Ez a Biosilk termékcsalád több termékből áll, amelyek mindegyike a maga módján hozzájárul a haj erősítéséhez és dúsításához. A Biosilk Volumising Therapy remek választás mindazoknak, akik több volument és testet szeretnének a hajukba. A természetes összetevőkkel, amelyek erősítik, simítják és védik a hőtől a hajat, ez a termékcsalád számos előnyt kínál az egészséges, telt hajkoronáért. Ezek az ízletes termékek a Salontotal.hu weboldalon érhetők el !

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Előnyök Biosilk Volumizing Therapy

A Biosilk Volumizing Therapy egy nagyszerű hajápoló termékcsalád, amely számos előnyt kínál azoknak, akik több volument és testet szeretnének a hajukban. Az alábbiakban bemutatjuk a termékcsalád néhány legfontosabb előnyét:

  • Növeli a volument: A Biosilk Volumizing Therapy termékeket úgy tervezték, hogy segítsenek a hajnak nagyobb volument és testet nyerni. Ez különösen hasznos a finom és vékonyszálú hajú emberek számára, akik keresik a módját annak, hogy hajuk teltebbnek tűnjön.
  • Erősíti a hajat: A formula természetes összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek megerősíteni a hajat és megvédik a károsodástól. Ez segíthet abban, hogy a haj egészségesebb és ellenállóbb legyen.
  • Kisimítja a hajat: A Biosilk Volumising Therapy termékek olyan összetevőket is tartalmaznak, amelyek segítenek kisimítani a hajat. Ez segíthet csökkenteni a göndör hajat, és a haj fényesebb és egészségesebb lesz.
  • Véd a hő ellen: A termékeket úgy tervezték, hogy megvédjék a hajat a hajformázó eszközök, például a hajszárítók és a hajegyenesítők hőjétől. Ez segíthet megelőzni a hajkárosodást és egészségesebbé tenni a hajat.
  • Minden hajtípushoz alkalmas: A Biosilk Volumising Therapy minden hajtípusra alkalmas, beleértve a festett hajat is. Ez azt jelenti, hogy hajtípustól függetlenül mindenki élvezheti ennek a termékcsaládnak az előnyeit.

Biosilk Volumising Therapy Root Lift

A termékcsalád egyik legnépszerűbb terméke a Biosilk Volumizing Therapy Root Lift. Ezt a terméket kifejezetten arra tervezték, hogy a haj tövénél volument adjon a hajnak, így az teltebbnek, dúsabbnak tűnik. A termék könnyen alkalmazható, ha közvetlenül a hajtövekre permetezzük, majd bemasszírozzuk. Többek között selyemfehérjéket és rizsfehérjéket tartalmaz, amelyek táplálják és erősítik a hajat.

Biosilk Volumising Therapy kondicionáló hajbalzsam

Egy másik finom termék ebből a termékcsaládból a Biosilk Volumizing Therapy Conditioner. Ezt a kondicionálót úgy tervezték, hogy hidratálja és táplálja a hajat, miközben nagyobb volument és rugalmasságot ad neki. A kondicionáló többek között kamillakivonatot és keratint tartalmaz, amelyek simábbá és erősebbé teszik a hajat.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.