ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

EVO sampon

Olyan kiváló minőségű hajápolási termékeket keres, amelyek nemcsak Önnek, hanem a környezetnek is jót tesznek? Akkor az EVO sampon mindenképpen egy olyan márka, amelyet érdemes megfontolnia. Az EVO Shampoo egy ausztrál márka, amely kreatív termékneveiről és színes csomagolásáról ismert. De a legfontosabb természetesen az, hogy az EVO termékei hatékonyak, és hozzájárulnak az egészséges és fényes hajhoz. Olvasson tovább, és megtudhatja, hogyan élvezheti Ön is az EVO sampon számos előnyét.

 

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Hajproblémák
Ár

EVO sampon: környezetbarát

Az EVO sampon egy olyan márka, amely valóban saját karakterrel rendelkezik. Az ausztrál márka kreatív termékneveiről és színes csomagolásáról ismert. Az EVO termékei nemcsak szórakoztatóak, de nagyon hatékonyak is. Az EVO valójában arra törekszik, hogy olyan kiváló minőségű és fenntartható termékeket kínáljon, amelyek jót tesznek Önnek és a környezetnek egyaránt. Az EVO termékeit nem tesztelik állatokon, és nem tartalmaznak parabéneket vagy szulfátokat. Na ez aztán a felelősségtudat!

Használati utasítás EVO sampon

Az EVO sampon használata nagyon egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy benedvesíti a haját, majd egy kis mennyiségű sampont tesz a kezébe. Masszírozza a sampont a hajába, és hagyja egy ideig beszívódni, mielőtt langyos vízzel kiöblíti. Előfordulhat, hogy kétszer kell használnia a sampont, hogy a haja teljesen tiszta legyen. Ezután extra ápolásként használhatja az EVO kondicionálóját .

Az EVO sampon előnyei

Az EVO sampon használata számos előnnyel jár. Például tiszta és friss érzést ad a hajának. De nem ez az egyetlen dolog. Az EVO sampon nagyon hatékony a korpásodás és más fejbőrbetegségek elleni küzdelemben is. Ezenkívül a sampon kevésbé zsírosítja a hajat, és nagyobb volument ad neki. Az EVO termékeit kifejezetten olyan emberek számára fejlesztették ki, akik magas minőségű hajápolásra vágynak, amely jót tesz nekik és a környezetnek egyaránt.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.