ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Foamie sampon bár

A zero waste mozgalom térnyerésével és a fenntartható alternatívák iránti növekvő igénnyel a Foamie samponszelet kiváló választás a környezettudatos fogyasztók számára. A hagyományos samponos flakonokkal ellentétben a Foamie Shampoo Bar teljesen műanyag- és csomagolásmentes. Ez hozzájárul a műanyaghulladék csökkentéséhez és az óceánok védelméhez. Fedezze fel a Salontotal.hu széles választékát most.

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár

Hosszantartó hatású Foamie sampon szelet

A Foamie Shampoo Bar sokkal tovább tart, mint egy hagyományos sampon flakonja. Koncentrált formulájának és annak köszönhetően, hogy a sampont közvetlenül a hajra lehet felvinni, csak kis mennyiségre van szüksége az alapos tisztításhoz. Ennek eredményeként a Foamie Shampoo Bar akár háromszor tovább tart, mint egy hagyományos samponos flakon, ami nemcsak a környezetnek, hanem a pénztárcának is jobb.

Hogyan kell használni a Foamie Shampoo Bar-t

  • 1. lépés: Nedvesítse be alaposan a haját a zuhany alatt. Győződjön meg róla, hogy a haja teljesen át van itatva, mielőtt használná a Foamie Shampoo Bar-t.
  • 2. lépés: Vegye a Foamie Shampoo Bar-t a kezébe, és dörzsölje a tenyerei között, hogy habot képezzen. Észre fogja venni, hogy a rúd gyorsan habzik, ami azt jelenti, hogy nagyon kevés termékre van szüksége.
  • 3. lépés: Vigye fel a habot egyenletesen a nedves hajára. Finoman masszírozza be a fejbőrébe, és oszlassa el a haj hosszában. A gazdag hab alaposan megtisztítja a hajadat, és kellemes illatot hagy maga után.
  • 4. lépés: Alaposan öblítse ki haját meleg vízzel, hogy az összes habot eltávolítsa. Győződjön meg róla, hogy nem marad utána maradék, így a haját tiszta és friss érzéssel hagyja hátra.

Természetes összetevők Foamie sampon szelet

A Foamie Shampoo Bar egyik legjobb tulajdonsága, hogy természetes összetevőkből készült, amelyek kíméletesek a hajhoz és a fejbőrhöz. Sok kereskedelmi sampontól eltérően a Foamie Shampoo Bar nem tartalmaz olyan durva vegyi anyagokat, mint a szulfátok és parabének. Ehelyett tápláló olajokkal, esszenciális vitaminokkal és növényi kivonatokkal van gazdagítva, amelyek egészségessé, fényessé és rugalmassá teszik a hajadat.

A Foamie Shampoo Bar minden hajtípusra alkalmas

Akár finom, göndör, száraz vagy normál hajad van, a Foamie Shampoo Bar minden hajtípusra alkalmas. A lágy hab anélkül tisztítja haját, hogy kiszárítaná azt, selymesen sima és jól táplált tincseket hagyva maga után. Ráadásul többféle változat is elérhető, például a Foamie Shampoo Bar festett hajra, így mindig találhatsz olyan lehetőséget, amely tökéletesen megfelel a hajtípusodnak.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.