ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Framar fóliák

A jó kiemelés titka részben a megfelelő fóliákban rejlik. A Framar fóliák szuper erősek, és segítenek abban, hogy pillanatok alatt új külsőt kapjon. A fóliák számos vidám nyomatban kaphatók, így a kezelés extra élvezetet nyújt!

Válogató

Oldalanként
Ár

Kellékek a kiemelések beállításához

A fényszórók beállításakor van néhány termék, amely elengedhetetlen. Kezdje azzal, hogy felvesz egy pár kesztyűt, hogy megvédje a kezét. Ezután kezdj egy jó szőke porral, amelyet hidrogén-peroxiddal keverj össze. Természetesen ezt a keveréket egy festékcsomagban kevered össze egy festőkefével. Szükséged lesz egy farkfésűre is, hogy a hajat a kívánt szálakra oszthasd. A hajban lévő foltok elkerülése érdekében használj hajfóliát. A kívánt eredmény érdekében ajánlott tonikot használni. Befejezésül használjon egy jó sampont és kondicionálót, hogy a kezelés után egy kis extra figyelmet kapjon a haj.

Framar Pop-Up fólia

A Framar Pop-up fóliákkal még soha nem volt ilyen egyszerű a kiemelések beállítása. A termék a dombornyomott kivitelnek köszönhetően könnyen kicsúszik a dobozból. A fóliáknak előre hajtogatott széle van, és nem szakadnak el, amikor kiveszed őket a dobozból. A hab a tortán, hogy a fóliák vidám rózsaszín csillogó színűek, és még ünnepibbé teszik a finomságot.

Kíváncsi a Framar termékeire?

A sok vidám fólia kíváncsivá tette a Framar többi termékére? A Salontopperben a Framar termékek széles választékát kínáljuk, amelyek megkönnyítik a színkezelést. A Framar termékoldalán többek között ecseteket, klipszeket és festékkeverőket talál.

Ha további kérdése van a termékekkel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ők minden munkanapon 9:00 és 21:00 között állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.