ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Insight kondicionáló

Hagyja, hogy haja ragyogjon az Insight kondicionálóval, amely egy mélyen tápláló formula, amelyet kifejezetten száraz hajra terveztek. Ezek a kondicionálók tele vannak természetes összetevőkkel, amelyek lágyítják, hidratálják és erősítik a hajszálakat, így a haj egészséges és fényes lesz. Az Insight kondicionálóval minden alkalommal megadhatja hajának a megérdemelt szeretetteljes gondoskodást. Egészítse ki hajápolási rutinját Insight samponnal és hajmaszkkal.

Válogató

Oldalanként
Insight
Featured
Hajproblémák
Ár

Betekintés

Fedezze fel most az INSIGHT Professional-t, az exkluzív olasz fodrászati márkát, amely büszkén viseli a VEGAN OK tanúsítványt, és teljes mértékben elkötelezett az állatmentes megközelítés mellett. Kifejezetten a tudatos, minőséget értékelő fodrászok számára kifejlesztett, széles termékválasztékot kínálunk városi árcédulával. Az INSIGHT Professional-nél a fenntarthatóság a legfontosabb, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljunk vonzó áron.

Hogyan kell használni az Insight kondicionálót

  • 1. lépés: Alaposan mossa meg a haját az Insight samponnal, majd öblítse ki.
  • 2. lépés: Vigyen fel bőséges mennyiségű Insight kondicionálót a nedves hajra, a hajtövektől a hajvégekig.
  • 3. lépés: Hagyja a kondicionálót 2-3 percig hatni, hogy mélyen táplálja a hajat.
  • 4. lépés: Öblítse le alaposan a kondicionálót meleg vízzel.

Eredmény

Az Insight kondicionálóval a hajad intenzíven táplált és gyönyörű fényt kap. Az erőteljes, természetes összetevők mélyen hatnak a tincsekre, erősebbé és ellenállóbbá téve őket. Ezenkívül ez a kondicionáló segít megelőzni a töredezett hajvégeket, és megvédi a hajat a külső tényezők okozta károsodástól. Használata után azt fogja tapasztalni, hogy a haját könnyebb kifésülni, kevésbé gubancolódik és egészségesebbnek tűnik.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.