ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Kerasilk

Egy olyan világban, ahol minden nap számít, és minden másodpercnek gyönyörűnek kell lennie, megértjük, mennyire fontos Önnek a haja. Nem csak a megjelenésed része, hanem a személyiséged és néha még a hangulatod tükörképe is. A Kerasilknál ismerjük a gyönyörű haj titkát, amely nemcsak jól érzi magát, hanem hibátlanul is néz ki. És higgye el nekünk, ez több, mint egy üveg sampon vagy kondicionáló. Bővebben>>

Válogató

Oldalanként
Kerasilk
Fejb?r problémák
Hajproblémák
Kategória
Ár

Jellemzők Kerasilk

  • Fejlett képletek
  • Luxus élmény
  • Teljes hajápolási rutin
  • A hajtípusok és problémák sokfélesége
  • Alapvető összetevőkkel gazdagítva

Jellemzők Kerasilk

  • Fejlett képletek
  • Luxus élmény
  • Teljes hajápolási rutin
  • A hajtípusok és problémák sokfélesége
  • Alapvető összetevőkkel gazdagítva

Miért Kerasilk?

Megértjük, hogy sok hajápolási márka közül választhat. De a Kerasilkkal úgy gondoljuk, hogy valami egyedit kínálunk. A termékeket nemcsak a legfejlettebb formulákkal és gondosan kiválasztott összetevőkkel fejlesztettük ki, hanem élményt is nyújtanak. A luxus, a minőség és a hajápolás élményét.

Tehát, akár elfoglalt szakember, akár mindig úton lévő szülő, vagy valaki, aki egyszerűen csak a legjobbat szeretné a hajának, a Kerasilk itt van Önnek. Fedezze fel kínálatunkat most, és kényeztesse magát a megérdemelt luxus hajápolással. Mert lássuk be, a hajad megéri.

A tudomány a luxus hajápolás mögött

A Kerasilk 1984 óta a luxus hajápolás szinonimája, de nem ok nélkül. A minőség és az innováció iránti elkötelezettség juttatta a Kerasilkot oda, ahol ma tart: egy olyan független hajápolási márka, amely nélkül elképzelhetetlen a fodrászvilág. De mi teszi igazán különlegessé a Kerasilkot?

A válasz a tudományban és a természetben rejlik. A termékkínálatunk minden egyes terméke kiterjedt kutatás és fejlesztés eredménye, amelynek célja, hogy felfedje és fokozza a haj természetes szépségét. És a titkos összetevő? A selyem. Igen, jól olvasta. A Kerasilk hisz a selyem erejében, amely nemcsak selymessé, hanem fényessé és egészségessé is teszi haját.

Megoldás minden hajtípusra

Megértjük, hogy mindenki egyedi, így az Ön haja is. Ezért bővítettük kínálatunkat kifejezetten minden hajtípusra és problémára kifejlesztett termékekkel. Akár száraz, sérült hajban szenved, akár extra fényre vágyik, nálunk megtalálhatja a megoldást.

Kerasilk Essentials

Kezdje hajápolási rutinját a Kerasilk Essentials termékkel. Ez a termékcsalád minden hajtípus számára biztosítja az alapvető ápolást, amire szüksége van, a mélyen tápláló sampontól a puhító kondicionálóig. Tökéletes kezdés mindenkinek, aki szeretné megadni a hajának a megérdemelt szeretetet.

Kerasilk Specialist

Speciális hajproblémái vannak? Akkor a Kerasilk Specialist az Ön életmentője. Ez a termékcsalád a leggyakoribb hajproblémákat célozza meg, mint például a hajhullás, korpásodás vagy extrém szárazság. Ezekkel a termékekkel pontosan azt adod a hajadnak, amire szüksége van ahhoz, hogy újra egészséges és erős legyen.

Kerasilk Styling

És ne feledkezzünk meg a stylingról sem. Mert mit ér a szép haj a tökéletes befejezés nélkül? A Kerasilk Styling termékekkel teljessé teheti megjelenését, akár sima, sima megjelenést, akár volumenes fürtöket szeretne. És a legjobb rész? Formázó termékeink kondicionálják a hajadat, miközben formázod.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.