ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Kérastase Chroma Absolu

A festett hajnak megfelelő ápolásra van szüksége, mivel a festési folyamat hatással van a hajra. Megfelelő ápolással helyreállíthatod hajad egészségét, és az új hajszíned hosszabb ideig szép maradhat! A Kérastase Chroma Absolu kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. A különböző termékekkel ez a termékcsalád a festett haj ápolását célozza. A Kérastase Chroma Absolu segítségével teljes körű ápolási rutint kínálhatsz festett hajadnak!


A festett haj ápolása a Kérastase Chroma Absolu segítségével

A festett haj ápolására használd a Kérastase Chroma Absolu hajápolót. Ezt az új, festett hajra szánt termékcsaládot úgy tervezték, hogy erősítse, táplálja és hidratálja a hajat. 5-ből 3 nőnek van festett haja, és 85%-uk aggódik a festési folyamat okozta károk miatt. A Chroma Absolu segít ebben, mivel a hajszálak mélyén történő ápolásra összpontosít, így a haj jobban védve lesz, és a szín tovább marad életben.

Kérastase Chroma Absolu termékek

A Kérastase Chroma Absolu 7 terméke a festett haj teljes körű ápolására szolgál. Mindezek a termékek az aminosav, a borkősav és a tejsav triójával vannak gazdagítva. A Centella Asiatica növény erejével együtt biztosítja a haj ápolását. A tisztító, kondicionáló és a különleges hajtípusok speciális ápolására szolgáló termékek egész sorával létrehozhatja a Chroma Absolu rutinját! Így sokáig élvezheted a festett hajadat!

Chroma Absolu sampon

Két Chroma Absolu sampon létezik, amelyek ugyanolyan hatással vannak a hajra. A különbség abban van, hogy milyen hajtípusokra alkalmasak. Mindkettő enyhe tisztítást biztosít a haj számára, ami a festett haj egészséges rutinjának alapját képezi. Ha közepes vagy sűrű hajad van, akkor a Chroma Absolu Bain Chroma Respect Riche jól fog működni. A Chroma Absolu Bain Chroma Respect könnyebb formulával rendelkezik, így a finom haj megtartja a volument, és nem nehezíti el.

Kerastase Chroma Absolu Fondant Cica Chroma Fondant Cica Chroma

A legnépszerűbb a **ONBEKEND**. Ez a festett hajra való kondicionáló erős formulával rendelkezik, amely feltölti a porózus hajat és védi az új hajszínt! Aminosav és Centella Asiatica hozzáadásával a Chroma Absolu Fondant Cica Chroma puhítja és erősíti a hajat!

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.