ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Kérastase Curl Manifesto

Az új Kérastase Curl Manifesto termékcsalád optimális ápolást és hidratálást kínál a göndör hajnak. A Kérastase Curl Manifesto termékek széles skáláját kínálja, amelyeket kombinálhatsz, hogy a göndörségtípusodnak megfelelő tökéletes rutint állítsd össze. A Kérastase több mint 50 éve kínál megoldást minden hajproblémára. A Kérastase ezt a szakértelmet a szalonon belüli termékekkel építette fel a fodrászkellékes végső kezelés érdekében. A kezelések otthoni folytatásához a Kérastase termékek széles választékát kínálja az optimális hajápoláshoz és hajformázáshoz minden hajtípushoz. Fedezd fel magadnak most a Kérastase Curl Manifesto ízletes termékcsaládját, és tedd újra pezsgővé fürtjeidet!


Az egészséges fürtök előnyei a Kérastase Curl Manifestóval

A Kérastase Curl Manifesto segítségével adja meg fürtjeinek a szükséges és megérdemelt gondoskodást és figyelmet. Az egészséges fürtök természetesen remekül néznek ki, de még sok más előnnyel is járnak!

    • Egészség: A fürtök megfelelő ápolása biztosítja, hogy a fejbőr egészséges maradjon, és a hajhagymák ne sérüljenek, ami egészségesebb hajat eredményez.
    • Határozottság és textúra: A jól ápolt fürtök lágyabbak, határozottabbak és több textúrával rendelkeznek, így természetesebbnek és dúsabbnak tűnnek.
    • A göndörség és a csomók minimalizálása: Az ápolás segíthet a göndörség és a csomók minimalizálásában, ami jelentősen megkönnyíti a fürtök karbantartását. Mosd meg a hajad a Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur oldalon, és biztosítsd a csodálatosan hidratált hajat!
    • Kevesebb károsodás: A jó ápolás segíthet csökkenteni a haj károsodását, ami meghosszabbítja a fürtök élettartamát. Használja például a Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition.
    • Jobb stílus: A jól ápolt fürtöket könnyebb formázni, és tovább maradnak formában, így jobban mutatnak.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.