ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Kérastase Densifique

A hajhullás és a ritkuló haj ellen a Kérastase Densifique termékek segítenek. A Kérastase Densifique termékcsalád termékei különleges rituáléval kezelik a hajproblémákat. A hialuronsavat és intraciklánt tartalmazó sűrítő technológiák segítségével a tincsek erősebbek, vastagabbak és hidratáltabbak lesznek. A Kérastase Densifique termékcsalád női és férfi termékeket egyaránt tartalmaz. Fedezze fel kínálatunkat és élvezze egészséges haját.


A Kérastase Densifique termékei

A termékcsalád tartalmaz egy kondicionáló sampont és egy erősítő kondicionálót. Tartalmaz továbbá egy hajmaszkot és egy szérumot is. Ezekkel a termékekkel felveheti a harcot a ritkuló haj ellen, és volument nyerhet. Mivel a haj ellenálló képességét is növeli, az eredmények tovább tartanak. A férfiak haja is természetes módon elvékonyodhat, ezért a Kérastase kifejezetten férfiak számára tervezett egy termékcsaládot: Kérastase Densifique Homme. Ezekkel a termékekkel a férfiak is élvezhetik a jobb hajat. A termékek ugyanis erősítik a hajat és javítják a haj sűrűségét.

A haj erősítése a Kérastase Densifique-vel

A Kérastase Densifique termékcsalád termékei különböző hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek belülről kifelé erősítik a hajat. Ezek közé tartozik a stemoxydin és a hialuronsav. Ezek az összetevők javítják a haj növekedését és sűrűségét, hidratálják és puhítják a hajat, valamint ragyogóbbá teszik azt. Így végső soron a termékcsalád termékei egészségesebb és fényesebb hajat biztosítanak.

Hogyan kell használni a termékeket?

A Kérastase Densifique termékek használata egyszerű: a sampont nedves hajra kell felvinni. Ezután masszírozza be, majd öblítse le. Ezután alkalmazza a kondicionálót, és hagyja rajta néhány percig. Öblítés után formázhatod a hajad például a hajhab vagy a szérum segítségével. Ha még jobban szeretnéd ápolni a hajad, akkor hajmosás előtt a Kérastase Densifique hajmaszkot is beillesztheted a rutinodba.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.