ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Kérastase Discipline

Gyakran szenved a göndörödéstől és nehezen formázható a haja? A Kérastase Discipline termékekkel kezelhetővé és simává teheted a hajad! Teljesen kontroll alatt tarthatja a haját. A Kérastase Discipline alkalmas göndör, göndör és afro hajra, és segít megelőzni a rakoncátlan és száraz hajat.


Sima és göndörödésmentes haj

Mindenki, akinek rakoncátlan haja van, sima és göndörödésmentes hajról álmodik! A Kérastase Discipline kifejezetten erre lett kifejlesztve. Ez egy fejlett termékcsalád, amelyet a legújabb technológia felhasználásával és a Kérastase legmagasabb Pro-Keratin koncentrációjával fejlesztettek ki. A Kérastase Discipline termékcsaládja gondoskodik arról, hogy a göndör és afro haj ismét sima és göndörödésmentes haj legyen.

Az egész termékcsalád célja, hogy a göndör és afro haj könnyen formázható legyen a megfelelő ápolással kezdve. A termékek biztosítják ezt a megfelelő táplálást és ápolást, amely csökkenti a göndörödést és gyönyörűen ragyogóvá teszi a hajadat. A göndör és afro hajúak számára a Kérastase Curl Manifesto termékcsaládja is létezik. Az ápolás mellett olyan styling termékeket is tartalmaz, amelyek jól illeszkednek a Discipline termékekhez.

Kérastase Discipline termékek

De a Kérastase Discipline számos terméke közül melyikre van szüksége? A termékcsalád egy komplett rutint tartalmaz, amelyet tetszés szerint kombinálhatsz, hogy tökéletesen illeszkedjen a hajtípusodhoz és hajproblémáidhoz.

Fegyelem sampon

Nem kevesebb, mint 3 féle Discipline sampon létezik. A különböző típusok mindegyike saját előnyökkel és tulajdonságokkal rendelkezik. Például a {terméklink|3556|Discipline Bain Fluidealiste) a nehezen kezelhető finom hajra készült. Krémes formulája puhábbá teszi a hajat, és kevésbé hajlamos a göndörödésre.

A {terméklink|12963|Discipline Bain Fluidealiste Gentle) valóban alkalmas száraz és érzékeny hajra. Ennek oka, hogy ez a Discipline sampon szulfátmentes, ezért kevésbé keményen tisztít, és kevésbé szárítja a hajat. Végül pedig itt van a Discipline Oleo Relax shampoo. Ez a sampon olajjal dúsított, hogy a haj kezelhetőbbé váljon és gyönyörű fényt adjon neki!

Fegyelem Oleo Relax

Egy alkategóriát képeznek a Discipline Oleo Relax termékek. Ezek az erősen göndör hajra és a nehezen formázható afro hajra alkalmasak. Különböző olajok hozzáadásával jó hidratálást és táplálást biztosít, ami segít puhítani a hajat, és gyönyörű fényt ad neki.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.