ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Kérastase Elixir Ultime

A híres Kérastase Elixir Ultime termékekkel sok nő már évek óta elmerül a kényelemben és a luxusban. Több gazdag olaj gondoskodik a csillogó fényről, finom csábító illattal kombinálva. Különösen a Kérastase Elixir Ultime hajolaj sokak kedvenc terméke, mert finom fás-keleti illatú.


Elixir Ultime Kérastase

A Kérastase Elixir Ultime termékeket elsősorban egy finom vonalnak tekintették, amellyel szebbé varázsolhatod a hajad. A Kérastase Elixir Ultime célja tehát az, hogy erőteljes olajokkal küzdjön a fénytelen haj ellen anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Ezt az olajkeveréket Elixir Ultime Oleo komplexnek nevezik, és Camellia olajat tartalmaz. A Marula olaj hozzáadásával a hajat belülről is ápolják. Hogyan? A hajhagymák jobban hidratáltak és védettek, így a hajad jobban ápolt lesz, és belülről kifelé ragyogni fog. Ráadásul a termékek textúrája könnyebb, mint más hajolajoké, így a termékek nem nehezítik el a hajadat!

Előzze meg a tompa hajat a Kérastase Elixir Ultime segítségével

A termékcsalád különböző termékeivel újra ragyogóvá teheti haját. Az Elixir Ultime termékek jól kiegészítik egymást, és egy teljes rutin kialakításához használhatók a tompa haj ellen. A sampon, a kondicionáló és a maszk jól illeszkedik egymáshoz. Ezekkel együtt aztán kiválaszthatod a hajtípusodnak megfelelő olajat. Mindegyik olyan összetevőket tartalmaz, amelyek simábbá, egészségesebbé és legfőképpen fényesebbé teszik a hajat! Az Elixir Ultime-ot azonban más Kérastase termékekkel együtt is jól használhatod.

Kérastase Elixir Ultime olaj

Kedvenc ebben a termékcsaládban és talán az egész márkában a hajolajok. A fényűző megjelenés és a jó hatás miatt nagyon népszerűek. Az olajok hidratáló és tápláló összetevőket tartalmaznak, amelyek visszaadják a fényt és a jó hatást a fénytelen hajnak.

Elixir Ultime L'Huile Originale

A Elixir Ultime L’Huile Originale sokak számára elengedhetetlen a fürdőszobában. Ez a hajolaj olyan olajok keverékét tartalmazza, amelyek egészséges fényt adnak a hajnak. Minden évben megjelenik ennek a hajolajnak a limited edition egyedi megjelenésű változata is.

Elixir Ultime L'Huile Rose

Festett hajra ajánljuk a Elixir Ultime L’Huile Rose. Ez a hajolaj kifejezetten a matt, festett hajra való, és a jó UV-védelemnek köszönhetően biztosítja, hogy a hajszín hosszabb ideig szép maradjon. Az Originale-tól eltérően a L'Huile Rose-nak kellemes virágos illata van!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.