ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Kérastase Genesis Homme

A Kérastase Genesis Homme kifejezetten a ritkuló hajú férfiak számára lett kifejlesztve. A termékek serkentik a haj növekedését és csökkentik a hajhullást. Tartsa egészségesen haját és fejbőrét a Kérastase Genesis Homme termékek használatával. Vásárolja meg kedvenc termékeit most a Salontotal.hu oldalon.


Csökkentse a hajhullást a Kérastase Genesis Homme segítségével

A Kérastase újdonsága a férfiaknak szánt hajhullás elleni termékcsalád; a Kérastase Genesis Homme. A nőknek szánt Kérastase Genesis termékcsalád sikere után most egy kifejezetten a férfiak hajhullására kifejlesztett termékcsalád is megjelent. Ez a termékcsalád 5 termékből áll, amelyek a hajhullás és a haj elvékonyodásának jelei ellen küzdenek. Serkentik az egészséges hajnövekedést, hogy a ritkuló haj egészséges legyen, és ápolják a fejbőrt is a hajhullás ellen. Olvassa el teljes blogunkat is az új Kérastase Genesis Homme termékről.

Kérastase Genesis Homme sampon

Ebben a termékcsaládban két sampont találsz, amelyek célja a haj és a fejbőr megfelelő ápolása a hajnövekedés javítása és a hajtöredezés/hajhullás elleni küzdelem érdekében. Ezek a Genesis Homme samponok két változatban kaphatók a Genesis Homme Bain de Force erős hajat biztosít nagyobb volumennel, a Genesis Homme Bain de Masse pedig dúsabb és teltebb hajat biztosít.

Hajápolás a férfiak hajhullása ellen

A Genesis Homme termékcsaládban megtalálható a Kérastase Genesis Homme Serum Anti-Chute 90ml. Ez a 6 hetes hajkúra egészséges és erősebb hajnövekedést biztosít. Visszaállítja a ritkuló haj teltségét és csökkenti a hajhullást. Ezt a terméket 6 héten keresztül naponta alkalmazza a hosszantartó hatás és a gyönyörű, telt hajkorona érdekében!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.