ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Kérastase hajszérum

A haj erős ápolásához jó termék a Kérastase hajszérum. A szérum egy olyan folyadék, amely tele van ható összetevőkkel, amelyek mélyen behatolnak a hajba és a fejbőrbe, és mélyen hatnak. Egy Kérastase hajszérummal különböző haj- és fejbőrproblémákat kezelhet, mivel a különböző problémákra és hajtípusokra egyedi formulákat fejlesztettek ki.


Kérastase szérum

Ha a hajad extra ápolást igényel, vagy ha a fejbőröd problémája tartósan fennáll, egy hajszérum sokat számíthat. A Kérastase szérummal különböző problémákat kezelhetsz, a hajhullástól a korpásodásig vagy egyszerűen csak a száraz hajig minden problémára a Kérastase-nak van egy sor megfelelő széruma a haj ápolására.

Kérastase éjszakai szérum

Mi lehetne jobb, mint gyönyörű hajjal felkelni. Bizonyára a márkánál is így gondolták, mert egy Kérastase Éjszakai szérum lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok egész éjszaka tegyék a dolgukat. Így az összetevők mélyen behatolnak a hajba, így extra jól működik. Száraz hajra létezik a Nutritive 8H éjszakai szérum, Cicanuit pedig a Blond Absolu szérum a szőkített szőke hajra.

Hajhullás elleni szérum

A Kérastase Genesis szérum és a Genesis Homme szérum olyan hajápolásra példa, amely hosszú távú használatával csökkentheti a hajhullást. Ez a hajhullás elleni szérum serkenti a fejbőrt és az egészséges, sűrűbb haj növekedését, így a haj dúsabbá válik és hosszabbra nő. A 6 héten át történő mindennapos alkalmazás csökkenti a hajhullást, és a ritkuló haj ismét teltebbnek tűnik.

Fejbőrszérum

Ha problémái vannak a fejbőrével, például korpásodással vagy zsíros fejbőrrel, a Kérastase szérum segíthet. A Symbiosis és a Specifique a fejbőr mikrobiomjának helyreállítására összpontosít. Ha ezek nincsenek egyensúlyban, az fejbőrproblémákat okoz. A Kérastase a megfelelő összetevők fejbőrszérumba helyezésével napi rendszerességgel helyreállítja a fejbőrt.

A Kérastase fejbőrszérum egy pipettával ellátott üvegpalackban kerül forgalomba. A pipetta segítségével a szérum könnyen felvihető a fejbőrre. Így könnyen eloszlathatod a különböző területeken, és nem használsz túl sok szérumot, így sokáig kitart.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.