ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Kérastase Leave-in kondicionáló

Akár egy extra adag táplálásra vágysz, akár a hajadnak szeretnél egy kis lágyságot adni? A Kérastase Leave-in Conditioner megadja a hajadnak azt az extra ápolást, amire szüksége van. Alkalmazhatja extra termékként hajmosás és kondicionálás után, vagy mosás nélküli napokon, hogy felfrissítse haját. A Leave-In kondicionálót, ahogy a neve is mutatja, nem kell kiöblíteni. Ez biztosítja, hogy a táplálás mélyen a hajba hatoljon, és így a hajad teljes mértékben kihasználhatja a tápláló és gyakran védő tulajdonságait.


Mit csinál a Kérastase leave in kondicionáló?

A Kérastase Leave In Conditioner támogatja az ápolási rutint mosás után vagy mosás nélküli napokon. A leave-in kondicionáló sokféle változatban kapható a krémes állagútól a spray-ig, és elsősorban a hajat teszi újra puhábbá és simábbá. Így jobban tudod formázni, és egészségesebb kinézetet is adsz neki. A tápanyag sokáig képes beszívódni, hiszen nem mosod ki, így a Kérastase leave-ins mélytáplálást és gyakran védelmet is nyújtanak. Ugyanis védőréteget képez a haj körül, így kevésbé valószínű, hogy kiszárad vagy károsodik.

Hővédelem

A Kérastase számos leave-in balzsamja hővédő hatással is rendelkezik. Ezeket a hővédőket gyakran a termék nevében található Thermique jelzésről lehet felismerni. A legtöbbjüket tehát hajszárítás vagy hajformázás előtt használhatod, így a hőeszközök nem szárítják vagy károsítják a hajat.

Száraz hajra

A Kérastase Leave-In kondicionálók közül soknak természetes célja a haj táplálása, így mindegyik segít ápolni azt. A száraz haj igazi bajnoka a Nutritive termékcsaládban található. Ez a termékcsalád kifejezetten a száraz, porózus hajra való. A Kérastase Nutritive Nectar Thermique a száraz hajra való leave-in kondicionáló, amely a közepes és vastag hajra alkalmas.

Göndör hajra

Kifejezetten göndör hajra készült a Curl Manifesto frissítő Kérastase Leave-in Conditioner spray. Ez a spray extra hidratálást és védelmet biztosít a hajnak. Így két hajmosás között feltöltődést és felfrissülést kap, így a fürtjeid gyönyörű formába kerülnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.