ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Kérastase Nutritive

Gyakran szenved száraz hajban? És a hajad gyorsan kiszárad, amint kicsit kevesebbet ápolod, vagy amint göndörítetted vagy kiegyenesítetted? Ezután válassza a Kérastase Nutritive termékcsalád tápláló termékeit. A termékek tápláló ápolást nyújtanak, mivel a haj magját célozzák meg. A Kérastase Nutritive használatával ápolást és táplálást adsz a hajadnak. A hajadat könnyebb lesz átfésülni, és sokkal puhábbnak fogod érezni.


Kérastase száraz hajra

Gyakori probléma a természetesen száraz és törékeny haj. A változó időjárás, a túl sok kezelés vagy a hajformázó eszközök helytelen használata kiszáríthatja és károsíthatja a hajat. A Nutritive a Kérastase megoldása a száraz hajra. Biztosítja, hogy a törékeny, fakó, száraz hajad megkapja a szükséges táplálást. A Kérastase Nutritive nagyszerű termékek széles választékával rendelkezik, amelyek különböző módon támogatják a hajat. Így a Kérastase Nutritive termékcsaláddal soha többé nem lesz száraz a hajad.

Kérastase Nutritive termékek

Nem kevesebb, mint 11 Kérastase Nutritive termék létezik, ami a márka egyik legátfogóbb termékcsaládjává teszi. Például különböző samponok léteznek a különböző száraz hajproblémákra, és az extra ápolást a hajtípus alapján határozzák meg, például a hajmaszkok a vastag és vékonyszálú hajra.

Nutritive 8H Magic Night szérum

Az egyik kedvenc termékünk a Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum. Alkalmazza ezt a szérumot lefekvés előtt, és a haját egy éjszaka alatt csodálatosan táplálja, így az újra helyreáll és egészséges lesz. A szérum mind hatásában, mind hatásában hasonlít az éjszakai krémhez. Így a hajad másnapra selymesen sima lesz!

Védelem hőkezeléssel

A Nutritive Nectar Themique védelmet nyújt a hőformázás során. Ha száraz hajban szenvedsz, a hőkezelés még mindig érzékeny kérdés, és további száradást okozhat. A Nutritive Nectar Thermique segítségével a száraz hajat továbbra is hővel formázhatja, a sérülés veszélye azonban kisebb. Ezenkívül a krém puhábbá és könnyebben formázhatóvá teszi a hajat. És persze befejezésként gyönyörű fényes haj, természetesen!

Rendkívül száraz haj

A Nutritive már eddig is a száraz hajat célozta meg, de a Magistral termékek extra hangsúlyt fektetnek a rendkívül száraz hajra. Ez a 3 termék extra gazdagon tele van antioxidánsokkal, ezért intenzíven tápláló. A Magistral termékek sampon, maszk és leave-in krém formájában kaphatók. Ezeket akkor használhatja, ha rendkívül száraz hajban szenved, és extra lendületet szeretne adni neki. Így a hajad visszanyeri egészséges kinézetét.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.