ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Kérastase Resistance

Sérült, törékeny hajjal szenved? Akkor használja a Kérastase Résistance termékeket, és haja belülről fog újra megerősödni. A selymes formula aminosavakat és ceramidokat tartalmaz, hogy javítsa hajad rugalmasságát a hajtövektől a hajvégekig. A különböző Kérastase Résistance termékekkel a hajtövektől a hajvégekig ápolhatod és helyrehozhatod sérült hajadat!


Resistance Kérastase a sérült hajra

A Kérastase termékcsaládok mindegyike egy hajtípusra vagy hajproblémára összpontosít. A Resistance a Kérastase válasza a sérült hajra. Ez a termékcsalád olyan termékeket tartalmaz, amelyek célja a sérült haj helyreállítása és a további károsodás megelőzése. A Kérastase Resistance három alvonalból áll: Force Architecte, Extentioniste és Therapiste. Resistance Extentioniste. A Force Architecte biztosítja az egészséges javítás alapját. Ha hosszúra szeretné növeszteni a haját, de károsodástól szenved, akkor a Resistance Extentioniste-re van szüksége. Az aminosavak és a ceramidok ellenállóbbá teszik hajadat a töredezéssel szemben, valamint fényes felületet létrehozva ragyogóvá teszik hajadat. A termékcsalád a gyenge hajtípusok számára is alkalmas.

Az erősen sérült hajnak extra erős javításra van szüksége a Resistance Therapiste segítségével! Ezek a termékek extra kondicionáló összetevőket tartalmaznak, amelyek javítják és védik a hajat, valamint megakadályozzák a haj további károsodását. Ezzel a 3 alvonallal tehát a lehető legjobban ápolhatja sérült haját!

Kérastase Resistance sampon

Tisztítsd meg a hajad például a Kérastase Resistance Shampoo Bain Extentioniste samponnal, hogy frissen, erősen és tisztán tartsd a tincseket. A sampon eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges olajat a fejbőrről és egyéb szennyeződéseket. Ahhoz, hogy az érzékeny haj hosszú legyen, elő kell segítenie a haj növekedését, jól kell ápolnia a hajhosszúságokat, és védenie kell a hajtöredezés és a töredezett hajvégek ellen. Ez a sampon segít megtisztítani és stimulálni a fejbőrt az egészséges növekedés érdekében.

Kérastase Resistance Conditioner

Ezután kondicionálja tiszta tincseit a Kérastase Resistance Soin Premier Therapiste kondicionálóval, hogy tápláló réteget hozzon létre a hajszálak körül. Extra ápolásra vágyik? Akkor alkalmazza a Kérastase Resistance Masque Force Architecte maszkot hajának hosszára és végére, és hagyja rajta öt percig. A törékeny haj a múlté lesz!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.