ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Volumifique

Adjon újabb lendületet hajkoronájának a Kérastase Volumifique segítségével! Mert egy gyönyörű fürtcsokor vagy egy játékos hullám a hajadban sok finom hajú nő álma. Nem találsz olyan terméket, amely nagyobb volument adna a hajadnak, és minden reggel küzdesz azzal, hogy időben elindulj az ajtón, mert nem tudod formába hozni a hajad? Akkor válaszd a Kérastase Volumifique termékcsaládot. A termékek volument és könnyedséget biztosítanak hajadnak. Évek óta rajongsz érte, vagy most próbálod ki először? Oszd meg a Salontopperrel a Volumifique termékcsaláddal kapcsolatos tapasztalataidat!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Hogyan működik a Volumifique

A Kérastase Volumifique termékcsalád a következőképpen működik. A hajtövek megemelkednek, és hajának szerkezete újradefiniálódik! Ez megkönnyíti a hajad formázását. Ezt a termékcsaládot kifejezetten arra tervezték, hogy a finom és vékony szálú hajnak volument és testet adjon anélkül, hogy elnehezítené azt. A Kérastase Volumique termékcsalád termékei aktív összetevőkkel gazdagítottak, és teszteltek a hatékonyság és a biztonság szempontjából. Akár a haj volumenének növelésére keres megoldást, akár egyszerűen csak erősítő ápolásra vágyik, a Kérastase Volumique termékcsalád minden hajszál igényét kielégíti. A Kérastase Volumique termékcsalád termékeivel újra teltnek és energikusnak érezheti haját.

Erősítse haját

Különleges vágya van élettelen hajával kapcsolatban? A Volumifique termékcsalád valószínűleg tartogat valamit erre a célra! Például gyakran gondot okoz, miközben jó balzsamot keresel, mert a hajadnak szüksége van az ápolásra, de egy sűrű balzsam még jobban elnehezíti a hajadat? A Kérastase Volumifique Gelee Volume megoldást kínál a hajad számára. Ez a balzsam ugyanis Fibrexpans Complexet tartalmaz, amely rugalmassá teszi a hajadat és még több volument ad neki! A hajad puhábbá válik anélkül, hogy elnehezítené.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.