ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

KIS színskála

Ha hajszínről van szó, a KIS színskála nélkülözhetetlen eszköz a fodrászok és stylistok számára. A színtáblázat világos áttekintést nyújt a KIS márka által kínált különböző hajfestékszínekről. A KIS színtáblázat különböző természetes és divatos színeket tartalmaz. A kártyán található egyedi színnevek és számok még könnyebbé teszik a megfelelő szín megtalálását. Fedezze fel a KIS színtérképet a Salontopperben, és könnyedén megnézheti, melyik szín felel meg leginkább az Ön igényeinek.

Válogató

Oldalanként
Ár

Miért a KIS színskála?

A KIS színtáblázat egy olyan eszköz a fodrászok és stylistok számára, amely segítségével egy pillantással láthatják a különböző színeket. Ennek a kártyának a segítségével a fodrász az ügyféllel együtt láthatja, hogy mi illik a legjobban az ügyfél kívánságaihoz. A színtérképen többek között a különböző tónusok, kiemelések és mélyfények láthatók. A táblázat különböző színcsoportokra van osztva, így még könnyebbé válik a színek összehasonlítása. A csoportok például barna, vörös, fekete és szőke színekre vannak felosztva. A KIS színtáblázaton továbbá szerepelnek az egyedi színnevek és számok, így a fodrászok és stylistok könnyebben megtalálják a színt. A megfelelő szín kiválasztása azért fontos, mert az ügyfél megjelenése változhat. A színtérkép ezért hasznos eszköz.

A KIS színtérkép használata

A Kis színtérkép használatakor fontos figyelembe venni az ügyfél bőrtónusát és természetes hajszínét. Fontos továbbá a megfelelő fejlesztő kiválasztása és az áztatási időre való odafigyelés. Így a szín a lehető legjobban megfelel a kártyán szereplő színnek, és biztosítja, hogy a szín hosszabb ideig tartson. A KIS színskála adalékanyagok és tonerek választékát is kínálja, ez segít a kívánt szín elérésében. Ezeket az adalékanyagokat és tonereket a színek felerősítésére vagy lágyítására használják, és ha szükséges, a szín ezekkel korrigálható.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.