ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

KIS fehérítőpor

A KIS szőkítőpor egy professzionális hajszínező termék, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a haj világosításában a színezési folyamat során. A KIS szőkítőport fejlesztőfolyadékkal kell előkészíteni, ezt követően a fodrászok és stylistok könnyen tudják használni. Amellett, hogy erőteljes formula, az olyan összetevők, mint a keratin, kondicionálják a hajat. Fedezze fel a KIS szőkítőport a Salontopper kínálatából, és szőkítse haját a kívánt színben.

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Ár

Mi az a KIS fehérítőpor?

A KIS szőkítőpor egy erőteljes és sokoldalú formula, amely ideális szőke hajszínek és kiemelések készítéséhez. A por olyan összetevőket tartalmaz, mint az ammónium-perzulfát és a peroximonoszulfát. Ezek megnyitják a haj kutikulákat és világosítják a hajszínt, mivel oxidálják a színpigmenteket. Az eredmény világos és élénk szőke hajszín. A KIS szőke por különböző erősségű változatokban kapható, az enyhétől az extra erősig. A por erőssége a benne lévő peroxid mennyiségétől függ. Az enyhébb formulák ideálisak a finom vagy sérült hajúak számára, míg az erősebb formulák a vastagabb vagy erősebb hajúak számára. Fontos, hogy a megfelelő erősségű szőkítőport válasszuk, hogy elkerüljük a haj károsodását.

Hogyan használja a KIS szőkítőport?

A KIS szőkítőport elsősorban professzionális fodrászok és stylistok használják. A szőkítőpor használatához fejlesztési folyadékkal kell összekeverni. A fejlesztőfolyadékkal való keverés aktiválja a formulát és biztosítja az egyenletes eloszlást a hajon. A fejlesztőfolyadék is általában különböző erősségű. A hajszín kívánt intenzitásától függően, hogy mennyi fejlesztőfolyadékra van szükség. A szőke por és a fejlesztőfolyadék keverékét a hajra kell felvinni és egyenletesen eloszlatni. Fontos, hogy a világosítás során szorosan figyeljük a hajat, hogy a haj ne legyen túlságosan kifehérítve. A kívánt szín elérése után a hajat alaposan ki kell öblíteni meleg vízzel, majd samponnal és kondicionálóval kimosni.

A KIS szőke por előnyei?

A KIS szőkítőpor egyik előnye, hogy gyorsan és hatékonyan működik. A por és a fejlesztőfolyadék erősségétől függően akár 7 árnyalatot is világosít a hajon. Így eldöntheted, hogy kis vagy nagy változást szeretnél-e hajszínedben, rövid idő alatt. További előnye, hogy a szőke por kíméletes a hajhoz. Bár erős formula, mégis olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek ápolják a hajat, mint például a keratin.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.