ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

KMS kötet hozzáadása

Rád férne egy kis volumen a hajadba? A KMS AddVolume termékek volument adnak a hajának, javítják annak textúráját és megjelenését, így az teltnek és dúsnak tűnik. Természetesen mindent, amire csak vágysz! A Salontopper a tökéletes hely a termékek megvásárlására azok számára, akik volument szeretnének adni a hajuknak. Akár napi használatra szánt terméket keres, akár speciális kezelést a volumen növelésére, a Salontopper a KMS AddVolume termékek széles választékát kínálja, hogy minden hajszál igényét kielégítse. Ráadásul jó ár-érték arányt és kiváló ügyfélszolgálatot kínálunk, így nyugodtan vásárolhat KMS AddVolume termékeket, és gondtalanul élvezheti a volumenes hajat.


Élénk haj a KMS Add Volume segítségével

A kMS Add Volume termékek élénkebbé és mozgalmasabbá teszik a hajat, így a haj frissebbnek és egészségesebbnek tűnik. A termékek továbbá védelmet nyújtanak a károsodások ellen és erősítik a hajat, így az egészségesebbnek tűnik. Ezek a termékek könnyen használhatók és gyors eredményt adnak, így a haj pillanatok alatt dús és volumenes lesz. A KMS AddVolume termékek minden hajtípusra alkalmasak, és anélkül adnak volument, hogy károsítanák vagy elnehezítenék a hajat. Jól hangzik, igaz?

Itt van, miért akarsz volument

A KMS AddVolume segítségével a nagyobb volumen biztosítása a hajban annyi előnyt biztosít! Szívesen felsoroljuk ezeket Önnek!

  • A KMS Add Volume segítségével a hajban lévő térfogat vastagabbá és volumenesebbé teszi a hajat, így az jobban és szebben néz ki.
  • A volumen a hajban a hajat is élénkebbé teszi, így frissebbnek és egészségesebbnek tűnik.
  • A Volume in hair javítja a haj textúráját és megjelenését, így az teltnek és volumenesnek tűnik.
  • A hajban lévő térfogat erősíti a hajat is, így az egészségesebbnek és a sérülésekkel szemben ellenállóbbnak tűnik.
  • A KMS Add Volume volumen a hajban a hajnak több mozgást és mozgási szabadságot is ad, így a haj játékosabbnak és élénkebbnek tűnik.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.