ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Layrite Pomade

A Layrite Pomade egy olyan hajformázó termék, amellyel különböző hajstílusokat hozhat létre. A termék egyedi textúrával rendelkezik, amely könnyen felvihető és eloszlatható a hajban. Ráadásul a Layrite Pomade segítségével a hajad nem lesz zsíros vagy ragacsos. A termékcsalád különböző típusú Layrite Pomade-okat tartalmaz: Original, Superhold és Natural Matte.

 

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Ár

Milyen típusú termék a Layrite Pomade?

A pomádé egy zsíros vagy viaszszerű állagú hajformázó termék, amelyet a haj formázására használ. A Layrite Pomade fényt és erős tartást biztosít. A pomádé emellett csökkenti a haj kiszáradásának valószínűségét. A fejbőrt is jobban ápolja. A termék csak hajmosással távozik a hajadból.

A Layrite Pomade típusai

A Layrite Pomade különböző típusokban kapható. A sokoldalú terméket leginkább a férfiak használják, akik formázni szeretnék a hajukat. A Layrite Original Pomade a márka első és legnépszerűbb pomádéja. Ez a hajápoló termék vízbázisú, és közepes tartást biztosít egész nap. A Layrite Superhold Pomade egy olyan termék, amely nem gyengül, így egész nap élvezheti a modellezett haját.

Formátumok

A termék különböző méretekben kapható. A kis tégely például 42 gramm, a közepes tégely pedig 120 gramm. A Layrite Original és a Superhold Pomade nagy tégelyben is kapható. Ez 297 grammos.

A termék alkalmazása

és nagy előnye a terméknek, hogy könnyen alkalmazható. Vegyen egy kis mennyiséget a termékből a kezébe, és dörzsölje el a tenyerében. Vigye fel a Layrite Cement Clay-t törölközőszáraz vagy száraz hajra. Minél szárazabb a haj, annál erősebb a tartás és a matt felület. Oszlasd el a terméket a hajadon, és formázd a kívánt módon. Ha megnedvesíti a haját, akkor ki tudja öblíteni a terméket.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.