ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

L'Oréal Professionnel Steampod

Ön is szeretné a pillanatnyilag legnépszerűbb styling eszközt? Szerezze be a L'Oréal Professionnel Steampodot most a Salontotal.hu oldalon. Ez az innovatív hajegyengető gőzzel védi haját a hajformázás során. Így gyönyörűen sima vagy hullámos hajat készíthetsz, kevesebb károsodással, mint más hajformázó eszközökkel.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Steampod gőzölős egyenesítő

A L'Oréal Professionel gőzölős hajegyenesítők szabadalmaztatott technológiával innovatívak a hajegyenesítők területén. A gőztechnológia kevesebb károsodást biztosít, így a legszebb végeredményt kapja. A Steampod nem csak hajegyenesítésre alkalmas, hanem hullámokat és göndör fürtöket is készíthetsz vele!

L'Oréal Professionnel Steampod 4.0

A Steampod 4.0 a minden egyben hajkiegyenesítő. Most a Steampod gőztechnológiájával a legszebb egyenes fazonokat, hullámokat vagy fürtöket készítheted el. Ez a frissített változat a hajkiegyenesítő külső oldalán göndörítő vezetőkkel rendelkezik, amelyek jobban rögzítik a fürtöket. Ennek oka, hogy a külső lemezeket is 100 °C-ra melegítik. Ezenkívül a 4.0 különböző fésűket kínál a különböző hajtípusokhoz, így mindenki a legjobb megjelenést hozhatja létre.

A Steampod 4.0 jellemzői

 • Hajkiegyenesítő gőz technológiával
 • Minden hajtípusra
 • Egyenesítse, hullámosítsa vagy göndörítse a haját
 • 3x gyorsabb, 2x simább***
 • 95%-kal kevesebb kár****
 • 3 fésű a különböző hajtípusokhoz

L'Oréal Professionnel SteamPod3.0

A L'Oréal Professionnel SteamPod 3.0 egy forradalmi hajegyenesítő, amely a gőz erőteljes hatásának köszönhetően formázza, védi és ápolja a hajat. A SteamPod akár 91%-kal csökkenti a sérüléseket, és hajformázás közben kondicionálja a hajat. A gőz megnyitja a hajszálakat, így a SteamPod termékek mélyen behatolnak a hajszálakba. Finom hajformázó eszközt keres, amely kevésbé károsítja a haját? Akkor a SteamPod 3.0 a megfelelő eszköz az Ön számára. Felsoroljuk Önnek az előnyöket!

A SteamPod 3.0 jellemzői

 • A hajad akár 91%-kal kevesebb károsodást szenved el, így a hajad gyönyörűen ápolt marad**
 • A hajad mozgékonyabb, egészségesebbnek és fényesebbnek tűnik.
 • A SteamPod színvédelmet kínál
 • A könnyű kialakítás és a 360 fokban forgatható vezeték hihetetlenül egyszerűvé teszi a SteamPod használatát.
 • Integrált víztartály a könnyű használat érdekében
 • Válassza ki a hajtípusának megfelelő hőmérsékletet: A SteamPod jobb eredményeket kínál 50 fokkal alacsonyabb hőmérsékleten, mint egy átlagos egyenesítőgép

A Steampod 3.0 és a Steampod 4.0 közötti különbség

Steampod 3.0 Steampod 4.0
2x gyorsabb* 3x gyorsabb***
2x puhább* 2x lágyabb***
91%-kal kevesebb sérülés** 95%-kal kevesebb kár****
Egyenes haj és hullámok létrehozása All-in-one: egyenes, hullám és göndörítés
  Göndörségrögzítő vezető; hőlemezek a külső oldalon
  Hosszantartó frizura
  11%-kal szélesebb kerámialapok, így közel kezdhet a gyökerekhez.
  Hőálló tasak mellékelve
1 cserélhető fésű 3 cserélhető fésű a különböző hajtípusokhoz
  Termo védősapkák

A hajtípusodnak megfelelő védő termékek

A SteamPoddal bármilyen hajtípust gyönyörűen formázhat. Mivel a SteamPod minden hajtípushoz alkalmas, speciális ápoló- és védőtermékeket fejlesztettek ki hozzá. Például nagyon finom és vékonyszálú a hajad? Akkor válassza a gőzzel aktivált tejet. Sűrű és érzékeny hajad van? Ezután válassza ki a megfelelő krémet. Ezek a termékek gőzzel aktiválhatóak, és mélyen behatolnak a hajszálakba. Egyszerre védik és ápolják a hajat. És ha a hajad bizonyos részei gyengébbek és szárazabbak, például a hajvégek? Csak alkalmazza a SteamPod szérumot, és a haját optimális védelemben részesíti. A selymesen puha és fényes hatás érdekében a szérumot utána is alkalmazhatja. Élvezze a bársonyos hajat, amely egészséges marad a L'Oréal SteamPod 3.0-nak köszönhetően.

 

* Műszeres teszt, összehasonlítva a SteamPod 3-mal gőz és fésű nélkül.

** Műszeres teszt, szemben a SteamPod 3 gőz és fésű nélküli használatával, 15 használat után

*** Műszeres teszt, SteamPod 4 a SteamPod 4 gőz és fésű nélküli SteamPod 4 készülékkel összehasonlítva, V típusú hajon mérve.

**** A haj ismételt fésülködéssel történő töréseként mérve 15 használat után, színtelenített, V típusú hajon. Összehasonlítva a SteamPod 4 gőz és fésű nélkül.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.