ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Olaplex Leave-In kondicionáló

Az Olaplex Leave-In Conditioner egy kiváló termék, amely a következő szintre emeli a haját. A márka ápolási termékcsaládja több termékből áll, amelyek mindegyike más-más hajszükségletet elégít ki. A termékcsalád 6. tagja az Olaplex Leave-In Conditioner. A termék kifejezetten a sérült haj helyreállítására és megerősítésére szolgál. Fedezze fel az Olaplex Leave-In Conditioner-t a Salontopperben, és élvezze a számos előnyt.

Válogató

Oldalanként
Olaplex
Hairtype
Hajproblémák
Ajándék típusa
Ár

Olaplex Leave-In kondicionáló használata

Az Olaplex Leave-In Conditioner használata egyszerű és kényelmes. Hajmosás után vigyen fel egy kis mennyiséget a törülközőszáraz hajra a hajtövektől a hajvégekig. Finoman masszírozza be, és fésülje át a hajat, hogy egyenletesen eloszlassa. A termék magától felszívódik, és nem kell kiöblíteni. Így egész nap védi a haját, és tápláltan tartja azt. A Leave-in az Olaplex ápoló termékcsalád 6. tagja.

Olaplex 6. számú előnyei

Az Olaplex Leave-in kondicionáló nagy előnye, hogy minden hajtípusra alkalmas. Akár finom, akár vastag, göndör vagy egyenes hajad van, ez a termék segíthet helyreállítani és ápolni a hajadat. Ráadásul mentes a szulfátoktól, parabénektől és más káros vegyi anyagoktól, így biztonságos a mindennapi használatra. Ráadásul nem kell sokat használni a termékből, így sokáig elég egy flakon.

Az Olaplexről

Az Olaplex egy jól ismert hajápolási márka. A márka az általuk kínált nagyszerű termékekről ismert. A cég meghódította a piacot innovatív technológiájával, amely javítja és erősíti a sérült hajat. Az Olaplex termékeket, mint például a jól ismert Olaplex Bond Multiplier és Olaplex Hair Perfector, világszerte szeretik a fodrászok és a fogyasztók. Ezeket kémiai kezelések során és a napi hajápolási rutin részeként használják. Az Olaplex termékek helyreállítják a hajban lévő kénkötéseket és erősítik a haj szerkezetét, ami egészségesebb, fényesebb és erősebb hajat eredményez.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.