ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Olaplex No 6

Az Olaplex No 6 egy olyan hajpakolás, amelyet a haj egészségének és fényének javítására terveztek. A Bond Smooter az Olaplex termékcsalád terméke, vagyis az Olaplex No 6 a sérült haj helyreállítására szolgáló egyedi formulát tartalmazza. Az Olaplex No 6 a hajformázó termékek közé tartozik, és nem kell kiöblíteni. Fedezze fel kínálatunkat élvezze egészséges és fényes haját.

 

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Ajándék típusa
Kategória
Ár

Hogyan használja az Olaplex No 6-ot?

Az Olaplex No 6 egy leave-in termék, amelyet nedves vagy száraz hajra kell felvinni. Használható hajformázó termékként vagy napi kezelésként. A termék minden hajtípusra alkalmas, és a legjobb eredmény elérése érdekében a többi Olaplex termékkel együtt használható. A terméket kis mennyiségben a haj hosszától a hajvégekig alkalmazza. Ezt követően kifésülheti a haját, hogy a termék kellőképpen tovább oszoljon. Ezután tetszés szerint formázhatja a haját. A tökéletes ápolási eredmény érdekében az Olaplex No 6 Bond Smoother-t éjszakára alkalmazza.

Az Olaplex rendszer

Az Olaplex rendszer, vagy ápolási vonal több termékből áll. Az Olaplex No 1 és No 2 a fodrászati kezelés során használatos. Ha otthon szeretné használni a termékeket, kezdheti az Olaplex No 0-val. Ezután alkalmazhatja a hajmaszkot, az Olaplex No 3-at. Miután beáztatta és kiöblítette ezt a maszkot, megmoshatja a 4. és 5. számú maszkkal. Ez egy sampon és kondicionáló. A haj formázásához használja az Olaplex No 6,7,8 és 9: egy leave-in, egy hajolaj, egy hajmaszk és egy hajszérum.

Mitől különleges az Olaplex?

Mindenekelőtt a termékek által elért eredmények teszik különlegessé az Olaplex márkát. Amikor a terméket használja, helyreállítja és megerősíti a haját. Továbbá minden Olaplex termék vegán, szulfátmentes és parabénmentes. Ez megakadályozza a haj kiszáradását és csökkenti a hajhullást.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.