ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Olaplex No 8

Az Olaplex No 8 egy hajmaszk, amelyet a haj egészségének javítására terveztek. Ez egy kiöblítendő termék, amely a sérült haj helyreállítására és megerősítésére készült. Az Olaplex No 8 a márka egyedi formulájával rendelkező Olaplex termékcsalád egyik terméke. Az Olaplex No 8 használata után egészségesebb, fényesebb és puhább lesz a hajad. Fedezze fel kínálatunkat és élvezze gyönyörű hajkoronáját.

A haj egészségének javítására tervezett hajmaszk

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Hajproblémák
Kategória
Ár

Hogyan használja az Olaplex No 8-at?

Az Olaplex No 8 száraz vagy nedves hajon használható. Egy kis mennyiséget használva vigye fel a terméket a hajvégekre, és ossza szét szakaszokra. Ezután dolgozza be a terméket a haj hosszába. Az Olaplex No 8 olyan termék, amelyet 10 perc áztatás után ki kell öblíteni. Bármilyen hajtípusra alkalmas, és rendszeresen használható. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott az összes Olaplex hajápoló terméket használni.

Az összes Olaplex termék

Az Olaplex egy teljes hajápolási termékcsaláddal rendelkezik, ahol minden termék együttesen erősíti és javítja a hajat. Az Olaplex No 1 és No 2 professzionálisan a fodrászati kezelés során kerül alkalmazásra. Ha otthon szeretné elvégezni ezt a kezelést, akkor jobb, ha az Olaplex No 0-t használja: ez javítja a hajban lévő kénkötéseket. Ezt követően használja az Olaplex No 3-t, amely egy hajmaszk. A következő hajmosáshoz használd az Olaplex No 4 és No 5 sampont és kondicionálót. Az Olaplex No 6,7,8 és 9 a hajformázó termékek: egy hajbalzsam, egy hajolaj, egy hajmaszk és egy hajszérum.

Felelős termék

Az Olaplex No 8 nagyszerű eredményeket ad, de egyben felelős termék is. A többi termékhez hasonlóan az Olaplex No 8 szulfátmentes, parabénmentes és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Ennek eredményeként csökkenti a hajhullást és nem szárítja a hajat. Ezáltal az összes Olaplex termék vegán.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.