ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Panasonic hajvágógépek

A szép és elegáns rövid hajvágáshoz elengedhetetlenek a hajvágógépek. Akár professzionális végeredményt szeretne magának, akár fodrászként szeretne dolgozni, egy Panasonic hajvágó géppel csúcs végeredményt kap. Minden Panasonic hajvágógép akkumulátorral működik, és erős motorral rendelkezik az optimális eredmény érdekében. A változatok különböző előnyökkel rendelkeznek, mint például a több funkció, a tartozékok vagy az állíthatóság. A hajvágógépek minden hajtípushoz alkalmasak, és minden felhasználási módhoz van megfelelő hajvágógép.

Válogató

Oldalanként
Ár

Panasonic professzionális nyírógépek

A professzionális eredményekhez Panasonic professzionális hajnyírógépet szeretne. A professzionális minőséget az ergonomikus kialakítás és a kiváló minőségű anyagok tükrözik. Ezenkívül a Panasonic számos funkciót kínál ezeknél a hajvágógépeknél, például állítható pengéket, különböző mélységű és vágási beállításokat az optimális eredmények érdekében. Ez történhet az állítható pengével vagy a hajvágógépekhez mellékelt különböző tartozékfésűkkel.

Egy olyan készülék esetében, mint a Panasonic professzionális hajnyírógép, a karbantartás nyilvánvalóan nagy jelentőséggel bír. Ezért a hajnyírógépekhez már tisztítóolaj és tisztítókefe is jár. Így tisztán és kiváló minőségben tarthatja a hajvágógépet. A higiénia szempontjából is fontos a hajnyírógépek tisztítása, kenése és fertőtlenítése. A tiszta, éles és jól karbantartott pengékkel a bőrirritáció is kevésbé valószínű.

A Panasonic nyírógépek előnyei

  • Ergonomikus kialakítás
  • Akkumulátoros és vezetékes is használható
  • Jó akkumulátor
  • Minden hajtípushoz alkalmas
  • Trimmelés és precíziós munka egyaránt
  • Állítható vágófej/fésűk
  • Könnyen tisztítható
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.