ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Panasonic trimmer

Professzionális és megbízható trimmelőt keres otthoni használatra? Akkor a Panasonic trimmer pont az, amire szüksége van! Ezt a trimmert kifejezetten arra tervezték, hogy könnyedén és kényelmesen vágja a haját. Válassza a Panasonic Trimmer professzionális minőségét, és fedezze fel a lehetőségeket saját maga.

Válogató

Oldalanként
Ár

Panasonic Professional Trimmer: minőség és precizitás

A Panasonic Professional trimmer kiváló minőségéről és pontosságáról ismert. Ennek oka, hogy ez a trimmer kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült pengékkel van felszerelve, amelyek tökéletes vágási teljesítményt biztosítanak. Ezenkívül a trimmer az állítható rögzítőfésűknek köszönhetően különböző hosszúságú hajszálak vágására is képes. Így mindig beállíthatja a kívánt hosszúságot, és pontosan úgy formázhatja a haját, ahogyan szeretné. A trimmerhez elengedhetetlen a megfelelő karbantartás. Ezért a Panasonic egy tisztítókefét és egy olajat mellékel, hogy a trimmere mindig a legjobb állapotban maradjon. Így az eredmény is a legjobb marad, és a higiénikus működésnek köszönhetően a trimmertől kevésbé fog bőrirritációt kapni.

Panasonic vezeték nélküli trimmer

A Panasonic trimmer egyik legnagyobb előnye, hogy vezeték nélküli. Ez azt jelenti, hogy nem kell azzal bajlódnia, hogy trimmelés közben útban van a vezeték. Zsinór nélkül nagyobb szabadságot és mozgékonyságot élvezhet, hogy bármilyen szöget elérjen, így ez valóban előnyös az eredmény szempontjából. A trimmert a mellékelt töltőállomással könnyen feltöltheti.

Panasonic trimmer megvásárlása a Salontopper áruházban

Szeretne Panasonic trimmert vásárolni? Akkor a legjobb helyen jár a Salontopperben. A Salontopper a hajápolási termékek specialistája, és trimmerek széles választékát kínálja olyan vezető márkáktól, mint a Panasonic. Ha a trimmer raktáron van, és vasárnaptól péntek estig 22:00 előtt rendel, akkor rendelését már holnap kiszállítjuk!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.