ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Proraso borotvahab

A Proraso borotvahab klasszikus kedvenc a szoros borotválkozáshoz. A Proraso egy kiváló minőségű borotválkozási termékeiről ismert márka, a Proraso borotvahab pedig a szoros borotválkozásra törekvő férfiak klasszikus kedvence. Természetesen a Salontotal.hu oldalon szívesen elmagyarázzuk, hogy miért ilyen népszerű ez a termék !

Válogató

Oldalanként
Proraso
Összetevok
Ajándék típusa
Ár

Természetes összetevők Borotvahab Proraso

A Proraso borotvahab természetes összetevőkkel, például eukaliptuszolajjal, mentollal és kámforral gazdagított. Ezek az összetevők frissítő és élénkítő hatást gyakorolnak a bőrre, segítik a bőr megnyugtatását és hidratálását borotválkozás közben. A borotvahab emellett gazdag és krémes állagú, így könnyen felvihető és sima borotválkozást tesz lehetővé. Mindenféle finom illatok közül választhat, például van Proraso borotvahabunk citrus illatú is!

A Proraso borotvahab típusai

A Proraso borotvahab minden bőrtípusra alkalmas, de különösen az érzékeny bőrű férfiak számára. A természetes összetevők segítenek csökkenteni az irritációt és a bőrpírt, a krémes textúra pedig puha és sima borotválkozást biztosít a bőr károsítása nélkül. Mindenféle fajtája megtalálható a kínálatunkban. Így a Salontopperben megtalálhatja az Azur Lime, a Blue, a Cypress & Vetyver, a Green, a Red, a White és a Wood and Spice borotvákat. Vannak szép ajándékkészleteink is, amelyeket ajándékba adhat.

A borotvahab előnyei Proraso

A Proraso borotvahab egyik legnagyobb előnye, hogy borotválkozás közben védi a bőrt. Hidratálja a bőrt, és lehetővé teszi, hogy a borotva simán siklik a bőrön. Ez csökkenti a vágások, irritáció és gyulladás kockázatát. A Proraso borotvahabnak ráadásul kellemes illata van, ami frissítő és élénkítő érzést biztosít borotválkozás közben. Ennek a borotvahabnak egy másik előnye, hogy minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. A borotvahab természetes összetevői segítenek megnyugtatni és nyugtatni a bőrt, így a borotválkozás kevésbé fájdalmas és kellemetlen. Segít továbbá csökkenteni a borotválkozás után fellépő irritációt és bőrpírt.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.