ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Proraso Aftershave

Használja most a Proraso Aftershave-et az ápolt és friss bőrért! Borotválkozás után a bőr irritáltnak és száraznak érezheti magát. Ilyenkor fontos, hogy aftershave-vel ápolja a bőrt. A Proraso Aftershave egy olyan aftershave, amely nemcsak felfrissíti a bőrt, hanem ápolja és nyugtatja is. Ha a férfiak ápolásáról van szó, a Proraso az egyik legikonikusabb márka az iparágban. A férfiak körében klasszikusnak számító aftershave-et több mint egy évszázada használják a borotválkozás utáni bőr megnyugtatására és felfrissítésére.

 

Válogató

Oldalanként
Proraso
Összetevok
Ajándék típusa
Ár

Összetevők Proraso borotválkozás utáni balzsam

A Proraso Aftershave egy kiváló minőségű borotválkozás utáni balzsam, amely felfrissíti és ápolja a bőrt borotválkozás után. Az egyik fő oka annak, hogy a férfiak miért kedvelik ezt az aftershave-et, a természetes összetevői miatt van. Olyan természetes összetevőkből készül, mint az eukaliptuszolaj, a mentol, a kámfor és a glicerin. Ezek az összetevők frissítő és nyugtató hatással vannak a bőrre. A Proraso Aftershave minden bőrtípusra alkalmas, parabén- és szilikonmentes.

A Proraso Aftershave enyhíti az irritációt.

A Proraso Aftershave borotválkozás utáni bőrirritáció csökkentésére szolgál. Formulája nyugtató összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a bőrpírt és a gyulladást, miközben felfrissítik a bőrt. Ezáltal ideális az érzékeny bőrű férfiak számára, akik borotválkozás után hajlamosak az irritációra.

Finom Proraso Aftershave

A Proraso Aftershave férfias illatú, nem túl erős, mégis elég feltűnő ahhoz, hogy egész nap illatozzon. Az illat az eukaliptusz, a mentol és a kámfor friss és fűszeres keveréke. Minden bizonnyal ez az egyik fő oka annak, hogy a férfiak évek óta rajonganak ezért az aftershave-ért.

Proraso Green Aftershave

A Proraso Green Aftershave termékcsalád egy ikonikus termékcsalád férfiak számára, amely élénkítő és frissítő illatáról ismert. A formula emellett segít megnyugtatni és hidratálni a bőrt, így ideális az érzékeny bőrű férfiak számára. A Proraso Green Aftershave termékcsalád klasszikusnak számít, és a férfiak világszerte évtizedek óta használják.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.