ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Proraso szakállolaj

Ha a tökéletes szakállolajat keresed az arcszőrzeted kondicionálásához és formázásához, a Proraso szakállolaj a Salontotal.hu oldalról mindenképpen megér egy próbát. Ez a Proraso szakállolaj csodálatos illatairól és ápoló tulajdonságairól ismert. Szívesen mesélnénk többet ezekről az előnyökről!

 


Illatosító szakállolaj Proraso

Az egyik első dolog, amit észre fogsz venni ebben a szakállolajban, az a friss, férfias illat. A Proraso szakállolaj például eukaliptuszolaj, mentol és kámfor kifinomult keverékét tartalmazhatja, ami kellemes illatot és hűsítő hatást biztosít a bőrre. De kínálatunkban még sok más fajta közül is választhat. Az olaj illata nem túl erős vagy túl erős, hanem elég finom ahhoz, hogy egész nap viselhető legyen.

A Proraso szakállolaj lágyítja és ápolja a szakállat.

A Proraso szakállolaj úgy lett kifejlesztve, hogy lágyítsa és hidratálja a szakállat. Több tápláló olajat tartalmaz, amelyek együttesen puhítják és hidratálják a szakállszőrzetet. Ezáltal szakállad kevésbé érdes és szúrós lesz, ami különösen hasznos, ha viszketéstől vagy a szakáll alatti bőr irritációjától szenvedsz.

Formázás a Proraso szakállolajjal

A szakáll puhítása és hidratálása mellett a Proraso szakállolaj a szakáll formázásában is segíthet. A szakállolaj lágyabbá és kezelhetőbbé teszi a szakállszőrszálakat, így könnyebb a szakállt a kívánt formára és hosszúságra formázni. Ez különösen akkor hasznos, ha kissé hosszabb vagy rakoncátlan típusú szakállad van.

A Proraso szakállolaj használata

A Proraso szakállolaj használata nagyon egyszerű. Vigyen fel néhány cseppet az olajból a tenyerére, majd dörzsölje be a szakállszőrzetébe. A legjobb, ha az olajat a szakállmosás és szárítás után alkalmazza. A szakállolaj reggel is alkalmazható, ha a szakálladnak napközben extra hidratálásra és formázásra van szüksége.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.