ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Proraso szakállolaj

Ha a tökéletes szakállolajat keresed az arcszőrzeted kondicionálásához és formázásához, a Proraso szakállolaj a Salontotal.hu oldalról mindenképpen megér egy próbát. Ez a Proraso szakállolaj csodálatos illatairól és ápoló tulajdonságairól ismert. Szívesen mesélnénk többet ezekről az előnyökről!

 

Válogató

Oldalanként
Proraso
Ajándék típusa
Ár

Illatosító szakállolaj Proraso

Az egyik első dolog, amit észre fogsz venni ebben a szakállolajban, az a friss, férfias illat. A Proraso szakállolaj például eukaliptuszolaj, mentol és kámfor kifinomult keverékét tartalmazhatja, ami kellemes illatot és hűsítő hatást biztosít a bőrre. De kínálatunkban még sok más fajta közül is választhat. Az olaj illata nem túl erős vagy túl erős, hanem elég finom ahhoz, hogy egész nap viselhető legyen.

A Proraso szakállolaj lágyítja és ápolja a szakállat.

A Proraso szakállolaj úgy lett kifejlesztve, hogy lágyítsa és hidratálja a szakállat. Több tápláló olajat tartalmaz, amelyek együttesen puhítják és hidratálják a szakállszőrzetet. Ezáltal szakállad kevésbé érdes és szúrós lesz, ami különösen hasznos, ha viszketéstől vagy a szakáll alatti bőr irritációjától szenvedsz.

Formázás a Proraso szakállolajjal

A szakáll puhítása és hidratálása mellett a Proraso szakállolaj a szakáll formázásában is segíthet. A szakállolaj lágyabbá és kezelhetőbbé teszi a szakállszőrszálakat, így könnyebb a szakállt a kívánt formára és hosszúságra formázni. Ez különösen akkor hasznos, ha kissé hosszabb vagy rakoncátlan típusú szakállad van.

A Proraso szakállolaj használata

A Proraso szakállolaj használata nagyon egyszerű. Vigyen fel néhány cseppet az olajból a tenyerére, majd dörzsölje be a szakállszőrzetébe. A legjobb, ha az olajat a szakállmosás és szárítás után alkalmazza. A szakállolaj reggel is alkalmazható, ha a szakálladnak napközben extra hidratálásra és formázásra van szüksége.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.