ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Redken savas kötéskoncentrátum

A Redken Acidic Bonding Concentrate sorozat a kezelt és sérült haj üdvöskéje. A sorozat célja, hogy helyreállítsa és feltöltse a haj természetes alapját tápláló tulajdonságok és citromsav segítségével. A termékekben található citromsav a haj PH egyensúlyának helyreállítása érdekében kerül hozzáadásra. Az egészséges PH-egyensúly segítségével orvosolja az olyan gyakori hajproblémákat, mint a száraz haj, a száraz fejbőr és a porózus haj. Ha tehát olyan terméket keresel, amely megerősíti és helyreállítja sérült hajadat, a Redken Acidic Bonding Concentrate a Salontotal.hu weboldalról lehet, hogy pont erre van szükséged!


Redken Acidic Bonding Concentrate a sérült hajra

Színezés vagy más fodrászati kezelés miatt sérült hajjal küzd? Életmentő hajápolásodat megtalálod a Redken Acidic Bonding formájában. Ez a teljes ápolási rutin lehetővé teszi, hogy kémiailag kezelt hajad helyreálljon és újra egészségesnek tűnjön. Ezek a termékek ugyanis citromsavat tartalmaznak, amely segít helyreállítani a haj ph-egyensúlyát. A fodrászati kezelések ugyanis megbontották a hajad ph-értékét, ami miatt például a kutikula megnyílt. Ha a hajszálaid kutikulái nyitva vannak, a haj hidratáltságot és tápanyagot veszít, de gyorsabban gubancolódik és gubancolódik is. A Redken Acidic Bonding Concentrate segítségével tehát kezelheted ezeknek a problémáknak az okát.

A Redken Acidic Bonding Concentrate emellett arra összpontosít, hogy nagy koncentrációjú tápanyagot juttasson a hajba, hogy megerősítse a hajban lévő természetes kötéseket, például a hidrogén- és sóhidakat. Ezek határozzák meg a haj formáját és rugalmasságát. Ezek gyakran sérülnek az olyan kezelések után, mint a dauerolás vagy a színtelenítés, ezért jó, ha tápláljuk a hajat és helyreállítjuk ezeket a hidakat.

Redken Acidic Bonding Concentrate termékek

Mivel a Redken ezen termékcsaládja nagyon finom termékeket kínál, ezért felsoroljuk neked őket!

Redken Acidic Bonding Concentrate sampon

A Redken Acidic Bonding Shampoo a hajban lévő gyenge kötések megerősítésére összpontosít, amelyek a színkezelések, a dauerolás vagy a hőkezelés során sérültek. Ezek a gyenge kötések határozzák meg a haj erősségének 2/3-át, és ezek megerősítésével a haj is újra erősebbé válik. A Redken Acidic Bonding Concentrate sampon táplálja a kötéseket és a citromsavval helyreállítja a haj PH egyensúlyát is.

Redken Acidic Conditioner

A Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner használata után táplált és hidratált hajad lesz. Ez biztosítja a kevesebb hajtöredezést és több fényt a hajban. A hozzáadott citromsav helyreállítja a haj ph-értékét.

Redken Acidic Leave-In Lotion

A Redken Lotion egy olyan leave-in, amely láthatóan táplálja a sérült hajat, és olyan védő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek 230 Celsius-fokig biztosítják a haj védelmét.

Redken Acidic Bonding Concentrate előkezelő koncentrátum

A hajad és a hajszálaid olyan vegyületekből állnak, amelyek a környezet és a kémiai kezelés hatására meggyengülnek vagy akár el is törnek. A Redken Acidic Bonding Pre-Treatment haarmasker segítségével helyreállíthatja és megvédheti ezeket a kötéseket, hogy megelőzze a hajtöredezést és egészségesebbé tegye haját.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.