ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Redken Finishing Spray

Mi teszi teljesebbé a megjelenésedet, mint a tudat, hogy egész nap kitart? A Redken Finishing Spray segítségével biztos lehetsz benne, hogy a formázott hajad tökéletes formában marad, és élvezheted a napot! A Redken hajlakk formulái sokak körében népszerűek, most pedig új megjelenésben. A formázó sötét csomagolásán látszik, hogy hajlakkról van szó, így könnyen megtalálod a hajlakkodat!

Válogató

Oldalanként
Redken
Ár

Redken hajlakkok család

A Redken Styling megújult csomagolása az új Redken Hajlakkcsaládot is ragyogóvá teszi. Ez az 5 hajlakk különböző célokra alkalmas, és különböző tartási szintekkel rendelkezik, hogy tökéletesen illeszkedjen a frizurádhoz. Természetesen maximális tartásra vágysz, de nem minden fazonhoz kell a fényesség is, és egyes fazonoknál a természetes rugalmasságot is szeretnéd megőrizni. A legkevésbé erőstől a legerősebb hajlakkokig soroljuk fel őket.

Redken Haarlak

Gyorsan száradó hajlakk

Gyönyörű fény, gyors tartás és gyorsan száradó formula, mi mást kívánhatnál még? A gyorsszárító hajlakk rögzítése nem olyan erős, mint a többi hajlakké, de ezzel együtt nagyobb rugalmasságot is tart fenn a természetesebb megjelenés érdekében.

Anti-Frizz hajlakk

Ez a hajlakk elsősorban a göndörség és a szálló haj ellen küzd. A formula nem tartalmaz aeroszolt, így porlasztó spray-ként kerül a hajra. Ezzel a spray enyhe fényt ad.

Erős tartású hajlakk

A Strong Hold hajlakk, ahogy a neve is mutatja, erős tartást ad, de emellett több előnye is van. Akár 24 órán át is hat, és ellenáll az enyhe páratartalomnak. Ez biztosítja, hogy a hajad formás és göndör maradjon!

Control hajlakk

Nagy tartásra van szüksége, hogy kontrollálja a haját? Akkor a Control hajlakk az, amit keresel! Ez a hajvégápoló spray magas tartást biztosít a nedvesség elleni védelemmel és gyorsan szárad. Nem hagy maradványokat vagy pelyheket, így valóban hibátlan a végeredmény.

Max Hold hajlakk

A legerősebb tartást a Redken Max Hold hajlakkjában találod. Ez hosszantartó tartást és kontrollt biztosít, ropogós hatás nélkül. A hajlakk szuperfinom, gyorsan száradó formulával rendelkezik, amely ráadásul egész nap kitart!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.