ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Redken hővédelem

A hő nagyszerű módja a hajformázásnak, például hajszárítóval vagy hajkiegyenesítővel. A Redken Heat Protection 3 termékkel segít megvédeni hajadat a hőkárosodástól. Ezeket a rózsaszín csomagolásról ismerheted fel, és biztosítják, hogy hőtől gondtalanul formázhatod a hajad!

Válogató

Oldalanként
Redken
Összetevok
Ár

Redken Heat Styling család

A haj hővel történő formázása a modell "rögzülését" okozza a hajban. Ez befolyásolja a hajad kapcsolódását, de ennek következtében károsodást is okozhat. Szerencsére létezik a Redken Heat Styling Family, amely több olyan terméket tartalmaz, amelyek megvédik a hajadat a hajszárítás és a hajsütővasakkal vagy hajegyenesítőkkel történő formázás során. A Redken 3 rózsaszínű hővédő terméke a haj védelmét és a hajformázási rutin maximális kihasználását célozza.

Redken hősugárzó spray

Rendszeresen átmegy a hajadon az egyenesítő vagy a hajsütővas? Akkor a Redken Thermal Spray elengedhetetlen! Ez a hővédő gondoskodik arról, hogy a hajad 230°C-ig védve legyen, megóvva azt a károsodástól. A spray emellett megakadályozza a hajad göndörödését és gyönyörű fényt ad neki!

Redken Big Blowout

Ezt az egyedülálló hajfújó gélt a hajra kell felvinni a hajszárítás előtt. A gél ezután a hajszárító hő hatására beleolvad a hajadba. Ezáltal a Redken Big Blowout biztosítja, hogy a hajad védve legyen a hajszárító hőjétől, miközben volument és textúrát ad a hajadnak. Egyenes és göndör hajra egyaránt alkalmas, és nem merevíti haját, hanem megőrzi annak természetes rugalmasságát és puhaságát.

Redken Quick Blowout

Nincs kedve többé olyan sokáig ácsorogni a hajszárítás mellett? Rövidítse le a hajszárítás idejét a Redken Quick Blowout. Ez a könnyű hővédő védelmet nyújt hajának szárítás közben, és simább végeredményt biztosít anélkül, hogy elnehezítené a hajat.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.