ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Redken Molding Paste

A Redken Molding Paste egy praktikus hajformázó termék, amellyel könnyedén formázhatod a hajad, és létrehozhatod a kívánt megjelenést. Akár elegáns, strukturált frizurára vágyik, akár kócosabb, természetesebb megjelenésre, a Redken Molding Paste biztosítja a szükséges rugalmasságot és kontrollt. Fedezze fel a Redken Molding Paste-t a Salontopperben.

Válogató

Oldalanként
Redken
Ár

Redken Molding Paste előnyei

A Redken Molding Paste egyik nagy előnye a textúra és az általa nyújtott kontroll. A termék könnyű, krémes állagú, könnyen eloszlatható a hajban. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén formázza a hajat, és a kívánt formát adja neki. Akár rövid, akár hosszú, egyenes vagy göndör hajad van, ez a formázó paszta különböző hajstílusokhoz és hajhosszúságokhoz használható.

Extra ápolás

A Redken Formázó paszta a különböző frizurák elkészítése mellett ápoló tulajdonságokkal is rendelkezik. Tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek hidratálják a hajat és védik a káros külső hatásoktól. Ezáltal a haj egészséges és hidratált marad a formázás után is.

A termék használata

A Redken Molding Paste használata egyszerű. Vegyen egy kis mennyiséget a pasztából, és egyenletesen oszlassa el a tenyerén. Ezután vigye fel a száraz hajra, és formázza tetszés szerint. A terméket a hajad bizonyos részeire is felviheted a nagyobb definíció érdekében, vagy egyenletesen eloszthatod a hajadon az általánosabb formázás érdekében. A termék biztosítja, hogy a hajad egész nap a helyén maradjon.

A Redkenről

A Redken egy jól ismert márka, széles termékkollekcióval. Akár samponokat és kondicionálókat, akár hajformázó termékeket keres, a Redken kínálatában megtalálja a megoldást. A márka a megfelelő összetevőkről ismert. A Redken az egészséges, ragyogó és szép hajat kedvelők választása.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.