ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

REF Mousse

A Salontoppernél megértjük, hogy a hajápolásnak nemcsak hatékonynak, hanem etikusnak is kell lennie. Ezért örömmel kínáljuk a REF Mousse kollekciót, amely vegán hajformázó termékekből áll, amelyek új magasságokba repítik haját. A REF Mousse segítségével nem csak gyönyörűen formázott hajat élvezhet, hanem tudatosan dönthet az állatjólét és a fenntarthatóság mellett is.

Válogató

Oldalanként
Ár

REF Mousse súlytalan formula

A REF Mousse a könnyű formuláiról ismert, amelyek nem nehezítik el a hajat. Habjainkat úgy terveztük, hogy természetes megjelenést biztosítsanak anélkül, hogy merevnek érezné a haját. Testet, textúrát és volument adnak a hajának, miközben rugalmasak és rugalmasak maradnak. A REF Mousse segítségével gyönyörűen formázott hajat élvezhet, amely könnyedén néz ki.

A textúra hozzáadásától a göndörség megfékezéséig

A REF Mousse sokoldalúan alkalmazható, így különböző megjelenéseket hozhat létre. Vigye fel a habot törölközőszáraz hajra az extra volumen és textúra érdekében. A határozott fürtökért vigye fel a habot nedves hajra, majd hagyja megszáradni. Használhat egy kis mennyiségű habot száraz hajra is, hogy megszelídítse a göndör hajat és kontrollt adjon neki. A REF Mousse segítségével a lehetőségek végtelenek.

A REF Mousse vegán

A REF Mousse büszke arra, hogy vegán hajformázó termékeket kínál. A formulák nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, és soha nem tesztelték állatokon. Hisznek abban, hogy nagyszerű eredményeket érhetsz el anélkül, hogy kompromisszumot kötnél az értékeiddel kapcsolatban. A REF Mousse segítségével nyugodt lelkiismerettel élvezheti a hajformázás élményét, tudva, hogy felelős döntést hoz az állatok és a környezet iránt.

REF Fiber Mousse

Extra textúrára és meghatározásra vágysz a frizurádban? Akkor a REF Fiber Mousse a tökéletes stíluspartnered. Ezt a különleges habot úgy tervezték, hogy textúrát és struktúrát adjon hajának, így könnyedén létrehozhatja a kívánt megjelenést. Akár kócos, texturált frizurát szeretne, akár természetes fürtjeit szeretné határozottabbá tenni, a REF Fiber Mousse segít a haját a lehető legjobban megmutatni. Rugalmas tartást biztosít, és kezelhetővé teszi a hajadat, így végtelenül sokat kísérletezhetsz a különböző megjelenésekkel.

Tippek és trükkök

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a REF Mousse-ból, szeretnénk megosztani veled néhány tippet és trükköt. Használat előtt rázza fel jól a flakont, és vigyen fel egy golflabda méretű mennyiséget a kezére. Oszlasd el egyenletesen a hajadon a habot, majd formázd a kívánt módon. Kísérletezz a termék mennyiségével és a száraz vagy nedves technikával, hogy a neked tetsző külsőt érd el.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.