ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

REF hővédelem

Védje haját a hőkezelés káros hatásaitól a REF Heat Protection spray-vel. Ezt a fejlett hajápoló spray-t kifejezetten arra tervezték, hogy megvédje haját a hajformázó eszközök, például a hajszárítók, hajkiegyenesítők és hajsütővasak hőhatásától. A REF a Heat Protection mellett samponok, kondicionálók, maszkok és még sok más termék közül választhat!

Válogató

Oldalanként
Hajproblémák
Ár

REF

A REF egy progresszív márka a hajápolási iparban, amely innovatív termékeiről és kiváló minőségű összetevőiről ismert. A stílus és a fenntarthatóság iránti szenvedélyével a REF hajápolási termékek széles választékát kínálja, amelyek mind a szakemberek, mind a fogyasztók igényeit kielégítik.

REF hővédő spray

Adjon hajának végső védelmet a hőformázás során a REF Heat Protection Spray-nek köszönhetően. Ezt a fejlett hajápoló sprayt kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megvédje haját a hajformázó eszközök, például a hajszárítók, hajegyenesítők és hajsütővasak káros hatásaitól. A REF Heat Protection Spray láthatatlan védőréteget képez a hajad körül, egyenletesen elosztva a hőt, így hajad kevésbé sérül. Ezáltal megelőzi a kiszáradást, a töredezést és a töredezett hajvégeket, a hajad pedig megőrzi egészséges kinézetét és fényét.

A REF hővédő spray használata

  • 1. lépés: Használat előtt rázza fel jól a REF hővédő spray-t.
  • 2. lépés: Fújja egyenletesen a törölközőszáraz hajra, a hajtövektől a hajvégekig.
  • 3. lépés: Fésülje át a hajat, hogy a spray egyenletesen eloszoljon.
  • 4. lépés : Formázza a hajat tetszés szerint hőformázó eszközökkel.
  • Tipp : Az extra védelem és csillogás érdekében használja a spray-t a száraz hajra is, mielőtt forró hajformázó eszközöket használna.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.