ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Revlon Nutri Color Creme

A Revlon Nutri Color Creme egy kifejezetten a haj színezésére, kondicionálására és fényesítésére kifejlesztett termék. Ez egy különböző árnyalatokban kapható leave-in kezelés, amely lehetővé teszi, hogy megváltoztassa hajszínét, miközben táplálja haját. A Revlon Nutri Color Creme ráadásul védi a hajadat. A Revlon Nutri Color Creme tápláló összetevőinek köszönhetően ápolja és hidratálja haját.

 

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

A Revlon Nutri Color Creme használata

A Revlon Nutri Color Creme nagyon könnyen használható. Először is fontos, hogy megmossa a haját, és törölközőszárazra törölje. Fontos, hogy a hajad nedves legyen, de ne legyen túl nedves. Ezután a Revlon Nutri Color Creme-t a hajtövektől a hajvégekig vidd fel a hajadra. Győződjön meg róla, hogy az egész haját beborítja a termék. A terméknek legalább 3 percig kell hatnia. Az intenzívebb szín és ápolás érdekében az áztatási időt 15 percre is meghosszabbíthatja. Az áztatás után langyos vízzel öblítse ki a terméket. Ezt addig tegye, amíg a víz nem folyik tisztán. Ezután a szokásos módon formázhatja haját, és élvezheti a Revlon Nutri Color Creme által biztosított fényt és színt.

Kapható színek

A termék színeit számokban fejezik ki. A számok különböző színeket és árnyalatokat jelölnek. Például a Revlon Nutri Color Creme a 1002 White Platinum. Ez egy hűvös, platina szőke szín. A 411 Brown egy gazdag csokoládébarna, a 600 Fire Red pedig egy élénk élénkvörös árnyalat. Minden hajszínhez és árnyalathoz elérhető egy-egy opció.

Előnyök Revlon Nutri Color Creme

A Revlon Nutri Color Creme számos előnnyel rendelkezik. A termék különösen jó választás, ha hajszínezésre vágysz, mert nagyon könnyen használható, és akár otthon is használható. Ráadásul a termék egy olyan leave-in kezelés, amely nem károsítja a hajat, hanem kondicionálja és hidratálja azt. Ráadásul a szín sokáig megmarad, és fokozatosan halványul, így nem tapasztalhatsz hirtelen színváltozást. A termék minden hajtípusra alkalmas.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.