ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Schwarzkopf Blond Me Color

Szeretne egy gyönyörű szőke hajszínt? Akkor ne keressen tovább! A Schwarzkopf Blond Me Colour termékekkel a legszebb szőke árnyalatokat hozhatod létre. Különböző termékcsaládokat fejlesztettek ki, így mindenki számára megtalálható a megfelelő szőke árnyalat. Vásárolja meg kedvenc Schwarzkopf Blond Me Color termékeit a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Kategória
Ár

A Schwarzkopf Blond Me Color hajfestés különböző típusai

A Schwarzkopf Blond Me Color termékek szőke por, tartós és félig tartós festék formájában kaphatók. Különböző termékcsaládokat fejlesztettek ki, így mindenki számára megtalálható a tökéletes termék. Készítsd el a legszebb színeredményt a Schwarzkopf Blond Me Colorral!

  • Lift & Blend: A kifinomult megjelenésért. Tökéletes fedést biztosít a fehér és az ősz hajnak. Ez a termékcsalád 6 különböző színt tartalmaz.
  • Blonde Lifting: Emeli a hajat akár 5 szintig. 6 különböző árnyalatban kapható.
  • Pasztell tónusú: Semlegesíti a meleg árnyalatokat. 8 különböző árnyalatban kapható.
  • Deep Toning: Gyönyörű az alacsony fényű és elmosódott hajtövekhez. 4 különböző színben kapható.
  • Bleach & Tone: Semlegesíti a sárga/arany színt. 2 különböző színben kapható.
  • Hi-Lighting: Sötét hajszín világosítására. 2 különböző színben kapható.

Blond Me Schwarzkopf szőke bestseller

A Blond Me Bond Enforcing Premium Lightener 9+ az egyik bestsellerünk. Akár 9 árnyalattal is világosíthatja a hajszínt, miközben erősíti a hajszálakban lévő hidakat. Előzze meg a hajtöredezést a megfelelő termékekkel!

Schwarzkopf Professional termékek

A Schwarzkopf Blond Me Colour termékek mellett a márka különböző hajápoló és hajformázó termékek teljes választékával is rendelkezik. Szárazsampon, hajolaj, hajvégápoló spray vagy viasz, minden megtalálható náluk. Szeretné megőrizni a gyönyörű szőke hajszínt és jól ápolni? Akkor próbálja ki a Blond Me Care termékeket. Ezt a termékcsaládot kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a színezéssel együtt használva a legszebb és legjobb eredményt érje el!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.