ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Chroma ID

A Schwarzkopf Chroma ID egy sokoldalú hajfestékcsalád, amely a hajtípusok és színpreferenciák széles skálájára alkalmas. Akár finom változásra, akár feltűnő új megjelenésre vágyik, ez a termékcsalád színek és árnyalatok széles választékát kínálja. Szóval kedvet kapott egy új, nem tartósan tartó hajszínhez? Akkor próbálja ki a Chroma ID egyik termékét!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Színválaszték Schwarzkopf Chroma ID

A Chroma ID színek és árnyalatok széles skáláját kínálja, beleértve a természetes árnyalatokat, pasztellszíneket és élénk színeket. A színek négy különböző kategóriába vannak sorolva: természetes, hideg, meleg és különleges. A természetes árnyalatok közé tartoznak az olyan klasszikus hajszínek, mint a barna és a szőke, míg a hűvösebb árnyalatok ezüstös vagy hamvas alaptónusúak. A meleg árnyalatok vöröses vagy aranyos alaptónusúak, míg a különleges színek közé olyan egyedi, feltűnő árnyalatok tartoznak, mint a pasztellrózsaszín és a levendula. A színválaszték széles skálája miatt a Chroma ID mindenféle színpreferenciához és hajtípushoz alkalmas.

Tartósság és kiváló minőség a Chroma ID Schwarzkopf hajfestékkel

Számos oka van annak, hogy sokan miért választják a hajfestést a Schwarzkopf Chroma ID-vel. Először is, ez a hajszínező rendszer a színválaszték széles skáláját kínálja, a természetes árnyalatoktól a merész és élénk színekig. Ez lehetővé teszi, hogy olyan hajszínt válasszon, amely megfelel a személyiségének és stílusának.

Ezenkívül a Chroma ID magas minőségéről és tartósságáról ismert. A szín sokáig szép marad, és nem fakul ki könnyen. Ennek oka, hogy a formulát kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy mélyen behatoljon a hajba, és belülről erősítse a színt. Ez azt jelenti, hogy a szín nem csak a haj felszínén, hanem a haj kéregállományában is jelen van.

A termék kiemelve: Schwarzkopf Professional Chroma ID Bonding Colour Mask

Schwarzkopf Professional Chroma ID Bonding Color Mask egy egyedülálló termék, amely egyszerre biztosítja a színt és a haj ápolását. Ez egy félig tartós hajszín, amely különböző árnyalatokban kapható, és akár 15 hajmosásig is kitart. A maszk kötőanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a haj szerkezetének megerősítésében és a szín hosszabb ideig történő megőrzésében. Használható emellett kiemelések létrehozására vagy egy színhalványítás felfrissítésére is. Az eredmény ragyogó hajszín, javított hajszerkezet és egészséges fény.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.