ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Schwarzkopf Igora

A Schwarzkopf Igora termékekkel a legszebb hajszíneket hozhatja létre. Számos termékcsaládot fejlesztettek ki, a tartós és a félig tartós festékektől kezdve. A széles színválaszték azt jelenti, hogy mindig mindenki számára megtalálható a tökéletes szín. Rendelje meg kedvenc Schwarzkopf Igora termékét a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár

Hajfestés

Szeretné a legjobb színezőt használni a hajához? Akkor a Schwarzkopf Igora az, amire szüksége van. Ez a festék tartós és félig tartós változatban kapható. A Schwarzkopf Igora széles színválasztékkal rendelkezik, különböző sorozatokra osztva. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb vonalat és színt, így a legszebb hajszíneket hozhatja létre. A Schwarzkopf Igora jó szürkefedéssel, gyönyörű színintenzitással rendelkezik, és csökkenti a hajtöredezés kockázatát.

A Schwarzkopf Igora különböző színezőtípusai

  • Royal: A legszebb színeredményeket a Royal termékcsalád tartós festékszíneivel hozhatja létre. Élvezze a hosszantartó színtartósságot.
  • Royal Absolutes: Érettebb hajra alkalmas. Szeretne 100%-os szürkefedést? Akkor a Royal Absolutes termékcsalád az, amire szüksége van.
  • Color10: Ez a színezés mindössze 10 percet igényel a gyönyörű eredményhez. A Color10-et a hajtövekre használja.
  • Royal Highlifts: Szőke hajhoz. A legmenőbb hajszíneket hozod létre.
  • Royal Silverwhites: Semlegesíti a természetes ősz hajszínt.
  • Royal Fashion Lights: Hajának világosításához. A haj gyönyörű fényt kap.
  • Vario Blond: Használja a Vario Blondot haja világosításához. Szőke hajra alkalmas.
  • Expert Mousse: Használja az Expert Mousse félig tartós színeit hajszínének felfrissítéséhez.

Schwarzkopf Professional termékek

A Schwarzkopf Igora mellett a márka számos más termékkel is rendelkezik. Jó szárazsampont, színmaszkot, hővédőt, habot vagy más hajápoló terméket keres? Akkor a Schwarzkopf Professional az, amire szükséged van! A Salontotal.hu oldalon vásárolhatod meg mindezt.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.