ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella hajlakk

Ha egész nap tartó, gyönyörű frizurák készítéséről van szó, a Wella hajlakk nélkülözhetetlen. A Wella megbízható márka a hajápolásban, és széles választékkal rendelkezik. A Wella hajlakk segítségével könnyedén formázhatja haját az igényeinek megfelelően. Fedezze fel a Wella hajlakkot a Salontotal.hu oldalon, és élvezze a hosszú tartást.

 

Válogató

Oldalanként
Wella Professionals
Featured
Hajproblémák
Ajándék típusa
Ár

Különböző Wella hajlakkok

Akár elegáns frizurát szeretne, akár csak egy kis extra volument és tartást szeretne adni a mindennapi megjelenéséhez: Wella a megfelelő hajlakkot kínálja Önnek. A kínálatban különböző típusok találhatók, mint például a könnyű és rugalmas spray-k a természetesnek tűnő tartásért, vagy a feszesebb lakkok, amelyek hosszan tartó kontrollt biztosítanak anélkül, hogy elnehezítenék a hajat.

A Wella hajlakkok előnyei

Ezeknek a hajlakkoknak nagy előnye, hogy a termék minden hajtípushoz alkalmas. A finom és sima hajszálaktól a vastag és göndör hajig. Nemcsak tartást, hanem nedvesség elleni védelmet is nyújtanak, így a frizura még a legnedvesebb körülmények között is ellenállóvá válik. Ráadásul a flakonok finom porlasztással rendelkeznek, így egyenletes fedést biztosítanak. Továbbá a haj nem válik merevvé vagy ragacsossá. Ez azt jelenti, hogy egész nap élvezheti a természetes érzetű frizurát, anélkül, hogy úgy nézne ki, mintha tele lenne termékkel.

A Wella hajlakk használata

A Wella hajlakk használata nagyon egyszerű. Miután a haját a kívánt frizurára formázta, tartsa a hajlakkot körülbelül 30 centiméterre a fejétől, és fújjon egy egyenletes réteget a hajára. Kezdje a tövénél, és haladjon a hajvégek felé, hogy frizurája minden részét befedje. Az extra tartás érdekében megismételheti a folyamatot a hajának egyes részein. Hagyd néhány másodpercig száradni a hajlakkot, mielőtt megigazítanád a hajad. Ezután élvezze a gyönyörűen formázott frizurát, amely egész nap formában marad, anélkül, hogy elveszítené természetes kinézetét.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.