ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella Blondor

A Wella Blondor egy népszerű hajfestékcsalád, amelyet kifejezetten gyönyörű szőke árnyalatok létrehozására terveztek. A termékcsalád több termékből áll, köztük porokból, krémekből és tonerekből. A Wella Blondor termékcsalád ezen termékeivel érhető el a kívánt hajszín. Fedezze fel a Wella Blondor termékeket a Salontotal.hu weboldalon, és világosíthatja haját különböző árnyalatokban.

 

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Kategória
Ár

 

A Wella Blondor termékcsalád

A Wella Blondor termékcsalád több termékből áll. Ezek a termékek együttesen szőke árnyalatokat hoznak létre. Akár extrém színakcentusokat, akár fényes kiemeléseket, akár természetes szőke hatást szeretne, a Wella Blondor termékek segítenek Önnek.

Blondor Multi Blonde Powder

A Blondor termékcsalád egyik terméke a Blondor Multi Blonde Powder. Ez egy hajszínező por, amely akár hét árnyalattal is világosíthatja a hajat. A por fehérjékkel és kondicionálókkal van dúsítva, hogy védje és ápolja a hajat a szőkítés során.

Blondor Freelights Emulzió

A Wella Professionals Blondor Freelights Emulzió a Blondor porral együtt használható hidrogén-peroxid. Ez az Emulzió különböző változatokban kapható, amelyek mindegyike más-más világosító hatású. Enyhe ragyogásra a 6% jó, extra ragyogásra a 9% következik a sorban, maximális ragyogásra pedig a 12% változat kiváló. A szabadfény olyan egyedi megjelenést eredményez, mintha a nap, a tenger és a szél hozta volna létre.

Wella Professionals Blondor Extra Cool Blonde

A Wella Professionals Blondor Extra Cool Blonde extra hűvös szőke árnyalatot hoz létre. A Get por akár hét árnyalatig világosíthatja a hajat, és olyan összetevőkkel gazdagított, amelyek védik és ápolják a hajat.

Wella Professionals Blondor Pecsét és ápolás

A Wella Professionals Blondor Seal & Care egy utókezelés a szőke szolgáltatásoknál. Ez egy magas fényű kondicionáló és kondicionálja a hajat az összes többi Blondor termék használata után. A termék kondicionálja a hajat és extra fényt ad.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.